Sommaren 2008

HEEEEJ!!

Nu är jag tillbaka igen efter en underbar typisk svensk sommar :) Har varken haft tid eller lust att blogga under sommaren men tänkte att jag skulle ta upp det nu och försöka uppdatera den mer....hoppas det håller i sig!

Så vad har hänt under sommaren nu då? Jag har sommarjobbat på SAAB i 6 veckor och hinkat in lite pengar, inte helt fel! Sen har jag hunnit med att ha 4 veckors ledighet, underbart =) man får lätt mersmak för ledigheten, farligt. Under dessa 4 veckor har jag fått besök av familjen och av johans familj, vi har ätit gott å grillat en hel del, varit på fallens dagar här i Trollhättan. Firat midsommar m syrran och henns polare utanför örebro, bockat av Ludvika festen där jag var på grillfest hos mina bästa vänner och hade det trevligt som ni sett på det fina collaget. Varit hemma hos familjen och umgåtts, badat och solat, var och härjade på Magnus Uggla och gungade till bla. Trubaduren, Varning på stan, Jag skiter...ja listan över bra låtar med han kan göras väldigt lång!
   
  
Åkte sedan vidare till Uppsala där jag umgicks m vänner och med Johans familj, det var även där vi var och hämtade våran nya bil, en Ford Focus!! NICEE!!  Äntligen en nyare och större bil...underbart. Åkte över till sthlm och hälsade på Elin över två dagar, trevligt trevligt. Efter alla dessa besök och runtresande så var semstern slut och det var dags att åka hem mot västkusten igen. När vi väl kom hem så fick vi besök av Johans kusin Micke och en polare till honom, så fram m ölen och grillen och njuta av sista helgen innan man skulle tillbaka till sista veckan på sommarjobbet.
  
Helgen efter sista jobbarveckan så drog vi till GBG där vi hälsade på kusinen och gick på GBG kulturkalas, mycket skojsigt! Har hunnit med en hel del i sommar och är jätte nöjd, träffat massa vänner och varit med familjen...kan det bli bättre!?


Har med andra ord blivit en hel del festande...så nu är jag helt slut...hehe....

Mitt andra år av tre på programmet jag läser började även i onsdags och det tog emot lite efter att ha jobbat och haft ledigt...men jag kommer nog in i det snart förhoppningsvis...gäller att peppa sig själv!

Helgen har varit jättekul...har haft besök från Uppsala här, Sofia å Andreas kom hit och hälsade på över helgen..mer om det kommer i nästa inlägg.

Usch...börjar få ont i halsen och snorig...bara jag inte blir sjuk nu...har inte tid med det!!

Hösten är på väg....


RSS 2.0