Midsommar!!

Glá Midsommar till alla jag känner
!!! Idag lyser iallafall solen i Örebro...så hjoppas att den fortsätter göra det till kvällen....Köttbullar, prinskorv, ägghalvor, fisk, sås, färsk potatis....snaps, sånger, vin, cider,....ja helt enkelt vad en jäkla härliig svensk tradition innehåller...ikväll mina damer och herrar är det fan fest och små grodor som dansar...


Ha en trevlig kväll, för det ska vi i Örebro ha!!

Helan går, sjung hoppfaderallalej....

KOM IGEN NU DÅ!!!!

Exakt om 4,5 timme så går avsparken mellan Sverige- Ryssland!!!! Kom igen nu SVERIGE...nu slaktar vi dom eller iallafall ser till att det blir oavgjort så vi går vidare!!!! :)  Idag åker Sverige tröjan på och en liten målad sverige flagga på kinden sen bär det av mot Butlers å storbildstv å såklart nån öl!!! HEJJA  HEJJA nu då!!!


Dags igen..

Hej allihopa!!
Då var det dags igen att blogga....det har varit en del sen sist...har börjat jobba, är inne på andra veckan idag...har festat en del och såklart sett på Fotbolls EM :)
 
Sommar jobbet var segt förra veckan, hade utbildning och tog truckkort, nice! Idag har jag äntligen fått köra igång på riktigt =) yehooo! d är riktigt kul attt köra runt och köra grejjer m min lilla mopedtruck! haha! Så nu är det 4 veckor kvar med denna tills d är fabriksstängt och man är ledig i 4 veckor!! :) Det är då d fiina vädret kommer fattar ni väl!!

Nationaldagen så blev vi överbjudna till våra tokiga, roliga grannar, det blev en sjudundrans fest med utgång...men roligt var det!! Vi firade dagen med grill, alkohol och trevlig sällskap...partyprissar...Skit bra väder och vem blir inte sugen på fest då!? JAA, jag kan bara prata för mig själv...På lördagen blev jag bjuden på restaurang av min kära sambo =)Tack för det, jätte go mat och mysiigt var det! Hela söndagen tillbringade vi på beachen å brände fläsket...


Sen har jag såklart sett Sverige-matcherna:
10/6 Sverige- Grekland 2-0 ( Mycket bra!! Zlatan du är grym!!) > Hade på mig Swe-tröja å flaggan ute....
14/6 Sverige - Spanien 1-2 ( skiiit, varför skulle spanien slå in ett mål när d var 1.5 min kvar!!!) Swe-tröjan på och flaggan på plats ute+ två swe-flaggor målade på överarmarna.
18/6 Sverige- Ryssland  ( Det vet vi inte än, men klart vi krossar dom....kom igen nu!!!)

*Min tröja ger fan tuur!!!*

I helgen har det var 2-dagarna fest, Otroligt kul!!! Längesen jag hade så kul måste jag säga....tack till alla er som förgyllde min helg!!! <3 Tack till den som tillverkade Resorb...vilken dunder kur mot bakfylla...!!

I söndags fyllde min älskade SYSTER 21 År!!!! GRATTIS my baby!!! Love jooo!!!

Funderar på att ta  mig en powernap...har ju varit uppe sen kl. 05.00 imorse så känner mig lite mosiig...sen blire makkisar å körv..å slapp å tidig kväll...

På torsdag drar vi våran kos till Örebro, där vi har tänkt fira Midsommar iår! Hoppas mina gullungar kommer å firar en galen midsommar m mig!!! Jag vill att ni ska komma juh!
 
SAKNAR ER!!!

Karlstadstripp :)

Exakt idag har jag varit ledig i en hel vecka...har varit grymt väder och nästa inga moln på himlen...å jag har fått en hel del massa färg oxå...så fräscht!!! Hoppas att detta väder blir våran sommar det är ju såå härligt med riktig sommar!! yihooO!! Men caesar ä rinte så nöjd med värmen i vår tak lya......stackare...tur att vi har en fläkt...han gillar den som tusan!! 

Min baby!!

Förra helgen så fick jag den briljanta idén att jag skulle fanimej ta och åka till min gullunge Erika i Karlstad...allt klaffade och hon skulle va ledig Mån- Ons så det var bara att sätta sig på tåget på måndagsmorgon kl 8. Jag stannade där till Onsdagkväll....har haft det skit roligt å trevligt....så trevligt att jag inte ville åka hem igår...haha..jag kan ju alltid flytta in hos er =) Vi har solat å ventilertat om våra liv..komiskt att vi har sådanda lika liv just nu...vi måste stå på oss nu och ta tag i detta!! Vi har druckit en massa vin och tjåålat och skrattat!! Tack för all den goda maten och att ni stod ut med att ha mig där ;) Jag kommer tillbaka det lovar jag!! Men först får ni komma till Trollis å grilla å röjja! Vi ses ju om tre veckor då det är dags för fest igen!hehe. Härliga sommar.
Puss till min bästa i K-stad för dessa dagar!!
 
Resten av korten behåller vi oss för oss själva....haha...

Imorse var jag på Hälsoundersökning inför sommarjobbet....allt såg bra ut men dom ville sticka mig i fingret men d fick dom inte....jag blev ju skit rädd...usch...hatar sånt där....men cool doktor va det...haha....
Sen har jag styrt upp lite här hemma, bytt sängkläder, handdukar, dammat och veckostädat toan...nu är det dags att återgå till handtvätten...sen åka och handla lite och slänga skräp...lär inte bli så mkt sol på kroppen idag men bra att vila den från solen lite...så det får blir så...hade ju tänkt mig att ligga ute hela helgen ändå :) NICE!!

Ha d så bra i solen å använd solskydd.....tjaooo

RSS 2.0