Julafton!!

Ja idag är dagen här, självaste Julafton! Va mysigt :D 
Snart är det den årliga traditionen som startar igång, dagen i Fam Reimers/Georgsson börjar med tomtegröt till frukost och i gröten placeras en mandel som någon sen får, detta betyder tur :D  Sen är det dags att fixa iodning sig för släkt som kommer, efter det så är det julklappsutdelning och iår har jag fixat rim till mina klappar, Tack johan för hjälpen, dom blev skit grymma! Sen är det äntligen dags att käka julmat, så gött, har sett framemot det :D Men kommer hinna trötta, haha. Sen resten av kvällen så myser man med familj och släkt och umgås!
 20.00 ikväll startar en ny tradition som vi brukar se på, nämligen Tomen är far till alla barnen, så sjukt rolig film!

   


**Jag önskar min familj och alla mina vänner en riktigt GOD JUL!!! **






Annars har inte hänt så mycket, jag har anlänt till Ludvika i söndags kväll, sedan dess har jag hunnit att fixa en massa ärenden, pluggat, hjälpt till att förbereda julmaten, bakat julgodis, slappat, sett film, varti på stan m Sandra, hängt med Sandra och fixat igång hennes digital tv och trådlösa bredband =) är helt impad av mig själv att jag klara det!! Kul!
 
Nu börjar man längta till morgondagen, då det är Middag med familjen, Andreas och Moa kommer hit, kul! 
Sen är det dags för den årliga juldagsfesten med utgång! Har sett framemot denna juldagskväll då vi förfestar och sen går ut på Folkan :D Vi kommer ha så kul det garanterar jag brudar!!!

Får återkomma mer om den kvällen...


Utmaning..

Som ni ser så har jag blivit utmanad av Sofia :D Så sofia här får du...hehe...

Tre saker som skrämmer mig:
* Sjukdomar
* Att det händer nå illa med dom runt omkring mig
* Sprutor

Tre personer som får mig att skratta:
* HAHA...Robert Gustavsson helt klart!
* Mina nära och kära
* Serien Elvis

Tre saker jag älskar:
* Familjen
* Vännerna
* Caesar

Tre saker jag hatar:
* Småkryp
* Krig
* Pölsa

Tre saker jag inte förstår:
* Varför det måste finnas så mycket elände i världen?
* Varför livet är så svårt ibland?
* Varför man tar vissa saker för givet...

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
*Ja, haha, jag använder inget skrivbord, kör med bärbar dator...

Tre saker jag gör just nu:
* Skriver här
* Försöker få igång tv:n
* Sitter med fötterna på bordet

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
* Resa mer
* Skaffa familj
* Bara göra roliga saker och leva livet!

Tre saker jag vill göra:
* Shoppa!
* Tatuera mig igen såklar :D
* Gå på Ikea...hehe

Tre saker som är viktigt i ett förhållande:
* Ärlighet
* Visa sina känslor
* Humor

Tre personer jag lyssnar på:
* Mamma absolut
* Johan
* Vänner och familj

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
* Tapetsera och kakla
* Engelska bättre
* Klippa och färga hår

Tre viktiga:
* Nära
*Kära
* Pådig!

Tre inte så bra saker just nu:
* Vara ifrån min sambo
* Regnar istället för snöar
* Hungrig, hehe

Tre favoriträtter:
* Oxfile och potatisgratäng
* Ädelostkyckling och klyftpotatis
* Tacos

Tre personer jag utmanar:
Om inte dessa redan har gjort detta så:
* Karin
* Camilla
* Hanna.B

Jag vill ha fredag idag!!

Jaaa precis...idag är det Fredag, min favvo dag på veckan! :D Men det är väldigt konstigt att tiden går så förbaskat fort...tyckte nyss det var fredag!! Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt?!

Har skrivit klart och skickat in min hemtetan nu, så känns skönt! Så nu är dom två största plugggrejjerna avklarade innan jul så man slipper sitta med dom över julen då man vill ha ledigt. Har även plockat en massa här hemma, blir saker på en gång överallt, fattar inte var dessa saker kommer ifrån. Idag har jag tvättstuga och så har jag städat fint i badrummet, det behövdes vil jag lova! Sen när Johan kommer hem ska vi åka ner till min skola och lämna tillbaka en bok och kopiera lite papper.

Ikväll blire vår favvomat som typ varje fredag, Tacos :D Sen ska vi nog ta oss nåt glas vin och sätta oss och ha rimstuga, haha...det är så kul att skicka med ett rim på klapparna! Annars blire en lugn kväll, jo förrsten ska packa lite oxå, bäst och börja i tid det är ju en del som ska packas, blir ju iallafall borta i två veckor...mycket kläder kommer det bli, eftersom jag är expert på att packa....not...haha..
  

På Lördag ska vi åka en sväng till Överby, Johan blev inte riktigt klar med sina klappar, puh....sen står dammsugning och packning på listan. Det bir det nog någon god mat vi ska laga :)

  

På söndag morgon lämnar vi Trollhättan för det här året, jag åker hem till Dalaskogen och Johan åker hem till Uppsala, så vi kommer som alla andra år att fira jul på varsitt håll, men det blir bra vi kommer ju ses sen till nyår! :D


Nu äre dax att springa ner i tvättstugan och hämta upp sista tvätten....




Fick reda på en sak idag...hihi.... så Grattis till er i V-ås! :D

Tisdag och snart en vecka kvar till Julafton...

Brunetten här....

Helgen har varit helt okej....

* I Fredags var jag bänkad framför Idol finalen och åt tacos å drack nåt glas vin, Myspys! Det var helt rätt person som vann Idol, Äntligen!!
* I lördags var vi uppe tidigt och kolla på Lucia på tv:n och sen var det bara att göra sig klar för en heldag på Överby å stan för att köpa klart julklapparna, det har gått väldans bra för mig det här året, har hittat skit bra saker :D Detta brukar vara väldigt jobbigt och svårt annars. På kvällen så drack johan och jag nån öl och lagade god middag ock slog in julklappar. Sen råkade d bli ett glas vin oxå, sen smsade grannen å fråga vad jag gjorde och fråga om jag inte ville komma över å sjunga lite Singstar, och jag bangar inte i första taget på det spelet så jag tog med mig två öl och gick över, där satt dom och grogga å sjöng å tjåla, så efter ölen så kände jag mig väldigt uppe i varv och bestämde mig för att följa med damerna ut på krogen en sväng, men det var inte som förväntat, allt gick så snabbt och jag kände när jag kom ner att jag hade ingen lust, var väl inte laddad som jag trodde...
*Söndagen bestod av städning och tvättstuga, dagen flög fort förbi och på kvällen så blev det lite adventsmys med glögg, lussekatter och julmust och såklat julmusik...hehe...


     


Måndag och Tisdag har bestått av plugg, plugg och slapp. Har en hemtenta som ska va inlämnad på fredag morgon, så jag sitter å pular ihop den och sen slöar jag en hel del framför dator och framför tv:n, GÖTT!  Så skönt att få göra saker i sin egen takt och blanda med att bara göra ingenting!!

Nu ska jag snart iväg och fylla på mitt vaccin som jag tog innan jag åkte till Thailand, när den är påfylld har jag skydd i 20 år framöver, skit bra om jag ska ut å resa nån gång igen, man vet ju aldrig! :D




Kan inte Julstämmningen komma snart....!??










Förrsten kom ju på att jag köpt ny mobil YIHOOOOO!!!! och skaffat abbonemang, så nu kommer jag ringa mer till vissa personer!! :D Det var en julklapp till mig själv från mig själv! Nöjd!!!!


SÅÅ HEEET!

3:e Advent!

Idag är det tredje advent och man tänder det tredje ljuset i adventsljusstaken...


När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och alla bakar kakor
och har ett väldigt styr.


Senaste veckorna och nyfriserad!

Jaa då var jag tillbaka i bloggens värld igen, har varit så mycket på sista tiden i skolan och här hemma, har knappt varit en lugn stund...så nu ska det bli skönt med lite ledighet, gick sista dagen i skolan igår för det här året :) D är gött men har en hemtenta som ska in om en vecka, men det ska gå bra.

Första advent firades med myspys, grannarna kom över å vi åt lussekatter å drack glögg och spelade spel, mycket trevligt :D Det är ju så mysigt nu när alla stjärnor och ljusstakar har kommit upp runt omkring som lyser upp i mörkret!

Förra Torsdagen efter Johan slutat jobbet så bar det av till Uppsala, på vägen dit så åkte vi förbi Eskilstuna och hämtade johans mormor, hon är för gullig hon. Kom fram ganska sent så var bara att gå å lägga sig för att gå upp kl 6 på fredagsmorgonen å sjunga för Johans mamma som fyllde 60år. Det blev en lång dag när man går upp så tidigt. Förmiddagen så satt jag hos frisören i hela 3 timmar, har nämligen gjort en helrenovering och gått över från blodin till brunett :D spännande, jag kände att jag ville göra nåt ovanligt så det fick bli lugg å brunt hår, jätte kul!! Jag är väldigt nöjd och har fått massor av komplimanger och bra reaktioner. KUL! Så nu ska jag ta reda på om det verkligen är lika kul att va brunett som blondin...SÅ VA TYCKS??

FÖRE...       EFTER....       

Fredagskvällen kom johans släkt på hans pappas sida och vi gick ut och åt på en turkisk restaurang och hade det trevligt. Kvällen slutade hos Sofia å  Andreas vänner, Malin å Tommy, där vi sjöng singstar å drack rödvin :D Blev kanske lite mycket av det röda...sen var det dags att åka pakethållare hem i regnet, fick skifta mellan sofias å andreas pakethållare det kan vara lite svårt att skjutsa när man har så lite luft i däcken å dessutom massa vin i kroppen..hehe..Men vi hade bra kul på den färden! Tack för en trevlig kväll och resorben jag fick!

  + 

Lördagen gick vi upp runt 9 för att ta oss ner på stan å springa ärenden och jag passade på att köpa lite nytt smink, sen var det bara att åka hem och göra sig iordning för 60års kalas och hjälpa till att fixa iordning allt inför alla gästerna skulle komma. Sen var det kalas, smörgåstårta, vin, princesstårta, massa folk och en underbar stämmning. Kul att träffa johans kusiner med, dom är så goa så! Efter ett antal vinglas så kom vi på att vi skulle bege oss ut på krogen, så det var bar aatt pundra näsan och beställa en taxi. Kvällen/natten tillbringade vi på Etage, en karaoke krog, där vi sjöng å dansade...det var en trevlig kväll men man var mest trött men en rolig avslutning på lördagen.

Söndagen sov vi ut lite grann, sen var det massage på schemat, så underbart skönt!! :D så tur att man inte var så bakis säger ja. Hur hade det sett ut, legat på den där massagebänken å spytt ner i det lilla håler för ansiktet...haha...nää tack! Sen käkade vi lite och kollade på Idol-reprisen...timmarna bara flög förbi sen var det dags för oss att bege oss hem mot Trollis. Efter 5 timmars mörkerkörning va man bra slut alltså...

Känner mig forfarande trött efter den helgen, fick inte så mycket sömn, sen har det varit skola mån-tors så nu hoppas jag på att få sova ut lite mer!! Det är så underbart att få kliva upp och inte känna nån stress att man ska iväg till skolan, d är livet d =)

Nä nu kurrar magen, så dags för lite frukost så man får i sig lite enegi för att sätta igång och plugga lite...

JAG VILL HA FREDAG IDAG :D      

2:a Advent!

Ja det var andra advent IGÅR!!



När andra ljuset brinner
då är snart Lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.





Ja som sagt så hinner jag inte riktigt med här på bloggen.....men jag lovar att det kommer ett inlägg om vad jag har haft för mig på sista tiden! Så håll ut!


RSS 2.0