Söndagsmorgon...

Kära Läsare!!

Jag har blivit så dålig på att blogga just nu, händer en massa saker, praktik, flytt och plugg samtidigt...puuuh...hinner inte mycket om dagarna vill jag lova...men skönt med helg iallafall! Även fast det går sååå fooort!! Denna helg har bara gått till att flytta små grejjer och köra last bort till nya lyan, men nu börjar det bli tomt och man börjar se resultat...gött d! Men man har mer grejjer än vad man tror, det ser man när man väl ska flytta, men har faktiskt känt av att det är mindre grejjer eftersom vi slängt en hel del, så skönt!  För den delen skulle vi aldrig fått plats där borta om vi inte slängt vissa saker. 
Men på Torsdag så går det stoora flyttlasset iallafall, det kommer hit några flyttgubbar och hjälper oss med de stora möblerna...skönt..behöver bara stå och titta på!GO GO!!
   

Annars så händer inte så mycket mer, har praktik just nu på en företagshälsovård, mkt trevliga människor och spännande! Får även prova på aktiviteter av olika slag...men har inte vågat mig på det än...men måste fan snart sätta igång med träning känner jag!! uhhh...va lat man är...jag ska jag ska låter det bara men va fan tar aldrig tag i det, Måste bli ändring där!! Behöver juinte tänka på beach-08, har ju redan visat upp min fantastiska kropp på Thailands stränderna, haha...ojoj...


Just ja, Lite bilder från helgen med syster och Jensa (Jeorge) på besök...----->
  
DIXIE!!(Krille)                     Mee!                    Syter Yster!           FylleKÄK!           

  Gordon!!HAHA      Bästa systrar!!
 
 Jensa & Tezoro!       The Gang!!                  Mys pys!!


Snart är det min favvo högtid....PÅSK...Love it!! Skulle åkt hem till Ludvika men blev ej så nu när flytten blev så tidig, så Sandra vi får skjuta lite på utgången..men snart så..

(Sen är det såhär att Thailandsbilderna är på G faktiskt...sakta men säkert framåt.. så snart...Håll ut lite till!!!)

TJOOO!!!


Äntligen!!..haha!

JAAAAA JAG VET!!! D tar tydligen lite tid för mig att sätta mig i lugn och ro framför datorn och skriva ett nytt inlägg...och JAG vet att ni är nyfikna på hur jag haft det i Thailand =) Jag kan säga att jag haft det grymt bra!!! varit bra väder hela tiden, så man såg ut som en pepparkaka när man kom hem till Sverige igen! Men Jag kommer lägga upp ett helt inlägg om Thailand bara jag får ihop alla bilderna som tagits där..så jag lovar jag återkommer om det och berättar lite mer om det sen.

Okej vardag igen när man kom hem till Sverige...Plugg, städning, tvätt, jobb...ja allt rullar på...låg lite efter i skolan när jag kom hem, men håller på att jobba ifatt det och det ska va klart denna vecka har jag bestämt. Sen är det bara att sätta igång med projektet jag ska ha på min prktikplats, ska nämligen ut på parktik nästa vecka (v.11) ska bli spännande, ska vara där i 4 veckor. Ska bli skönt att bya miljö ett tag man börjar längta till sommaren nu å ledighet från skolan, har varit ett mkt lärorikt år hitills och intressant, men känner nu att det behövs ledigt. 

Ja vad har mer hänt...jo vi ska ju få FLYTTA in i våran nya lägenhet snart =) får eventuellt nycklarna idag eller imorrn, grymt skoj och se hur dom nya tapeterna vi valt blev..hehe...har gjort en chansing så hoppas det kommer bli cooolt! Så nu är det bara att börja packa grejerna och bege sig av...men denna flytt ska gå lugn och sansad har vi bestämt...så vi får nån ordning å slippa bo i kartonger igen...dessutom är nya lyan mkt mindre så det kommer inte funka att ha för mkt grejjer där, en del går till soptippen får helt enkelt  ta en sak i taget!

Imorrn kommer min kära Syster och Jensa hit :) ska bli så otroligt kul!! Kommer bli Swania imorrn, gratis mat och billiga öl, spelkväll och Så Ska Det Låta såkart! På lördag ska vi visa dom Trollhättan lite, och sen på kvällen blire fest och utgång...härliigt! Så massa trevliga stunder och trevligt sällskap!! Kan d blir bättre? NOOPPEE...

Det har varit fullspäckat i mitt liv sen jag kom hem från Thailand som ni kanske märkt, jobbat på Maxi och denna vecka för SJ..pluggat en en hel del...dagarna går så fort och det känns som jag inte hinner med mig själv...hoppas på lite lugnare nu när det blir praktik....men då är det ju flytten å tänk på...puhh...mkt nu...tur att solen lyser och ger mig lite extra engeri så jag orkar!! Våren is the shit!!!

Nu ska jag forstätta städa för gästerna som kommer imorrn...sen resten av dagen blir det tvättstuga, plugg och jobb!! Tjipp!Tjipp!

9/2-08 ->   

RSS 2.0