Torsdag och en vecka kvar!

Då var det Torsdag och solen strålar in genom fönstret, det är väl sissådär 22 grader ute i solen :) fan va skönt det är!!

Förra helgen var lugn och skön, slappade, var en sväng till Överby och kikade lite, tvättade, såg på film och det viktigaste av allt, Premiärgrillade för första gången detta år =) Det var underbart, äntligen kan man stå ute på gården i förhoppningsvis solen och knäppa en bärs och slänga på allt i matväg på grillen!! LOVELY!!







Halva vecka 18 har passerat och jag har mesta dels hängt i skolan och börjat arbetet med det som ska sluta i en B-uppsats så smånigom, i slutet av maj. Det är massa jobb som ska göras och allt tar sin lilla tid. Men det är inte bara pest å pina, utan oxå väldigt intrssant och roligt. :) Så uppsatsen kommer vara det jag pysslar med 4 veckor till här framöver. Hoppas allt kommer flyta på bra!



Har nyss kommit in från att ha suttit ute i solen nån timme och läst massa böcker, det är så underbart när man kan sitta ute utan att frysa och man känner att sommaren är på väg in över Sverige!!  Resten av dagen går till att fortsätta läsandet och sen ikväll blir det en timmes bodypump pass, me like!!




*Snart helg!!*

_____________________________________________________________________________________________


Åhhh....Längtar....bara en vecka kvar till Valborg :)
Kommer bli så kul, goda vänner och skojsigheter!!! 

Bättre sent är aldrig...

Torsdagen den 16/4-09 var det dags för nummer sex att fylla år, 
nämligen bästa ROBBAN





25ÅR!!!!

GRATTIS!!!!GARTTIS!!!!

Hoppas du hade en super bra dag!


Några helger + Påsken 2009

Då var det dags för en uppdatering....

Vad har hänt sen sist då?

Första helgen i april så var min kära kusin här på besök, hon sov över här en natt och vi hann käka god mat och sjunga singstar, käkade glass på den vackra utsiktisplatsen i solen och pratat massa skit, kusinen som för övrigt ä gravid hade fått sig en liten kula på magen, så gullig så =) Det var jätte kul att träffa dig och att du kom till Trollhättan och såg hur vi har d här, hoppas vi ses snart igen!! <3
  

Den helgen började jag och Johan även att ta tag i projekt "sovrum". Detta innebär stor röjjning bland allt grejjer som befinner sig därinne + att vi snickra ihop ett nytt skåp vi köpt för att förvara alla dessa dvd-filmer som vi äger. Den röjjningen kommer förhoppningsvis löpa på under denna helg med....
____________________________________________________________________________________________

Vi har även haft den femte personen detta år att fylla 25 ÅR!!!

STORT GRATTIS TILL MICKE!!!!




Som blev 25 hela år den 5/4-09
________________________________________________________________________________________________________


V.15 genomled jag en hemtenta som varade i 3 dagar, vilken jävla tenta, stor, luddig, dryg och tog en jädrans tid att skriva, slutade med att den blev 9,5 sida och jag känner mig nöjd med den, så nu är det bara att invänta betyget som jag för övrigt hoppas blir Godkänt, skulle va grymt jobbigt att komplettera den nu när man lagt den bakom sig.
Nästa vecka får jag svaret!

Skärtorsdagen bar det av till Ludvika för att fira Påsken 2009.
Vi var i Ludvika från skärtordsdagskväll till annandag påsk. På den tiden hann jag med att:


- Tvätta och dammsuga bilen.




- Middag, singstar, spel och alkohol med Alex och Morten .

    




- En sväng på stan med mor.




- Påskmiddag m familjen + fest med utgång.

 




- Slö, gassa i solen och se film.


Söndagen den 12/4-09 fyllde även Johans lillebror NICKE 23år!!! GRATTIS!!!




-Promenad med Sandra


Sen var det dags att åka hem för denna gång, stannade och åt pizza i Örebro sen begav vi oss hemåt till Troll!

_____________________________________________________________________________________________


Denna vecka hitills har bestått av:


Tisdag: Föreläsning hela dagen sen träning.
Onsdag: Sista seminariet för sommaren och sen SingStar och Vin kväll med två klasspolare :) haha, den kvällen slutade inte som det var tänkt, men kul var det!
Torsdag: Gick till att ligga bakfull + lite plugg....
Fredag (idag): Pluggat, varit i skolan en sväng och planerat inför B-uppsatsen, bloggat och ska snart bege oss till Maxi å handla massa mat. Ikväll blire tacos och mys framför tv:n.



Dagens bästa nyhet:
**SOOOOOOOL HELA HELGEN**


Ska ni göra i helgen?








_________________________________________________________________________________
Tänker på dig!!! *KRAMAR OM*

......



Alla tankar ägnas åt dig min vän.....



Skämt och Födelsedag på samma dag!

Ännu en vecka har svischat förbi.

Förra helgen jobbade jag några timmar på förmiddagen och sen så satt vi igång med projekt storstäd av Köket och badrum, allt i badrummet skurades rent så nu skiner det och är väldans rent där. Lika med köket, där skurades det för fulla muggar, torkade ur skåp och drog fram spisen, va skönt det är när det är klart och allt känns så rent :) Lördagskvällen gick jag och min kära Johan ut och lyxa på resturang, åt oxfilé och drack gott rödvin, det är så trevligt att gå ut och bryta av  vardagen sådär, sen cyklade vi hem och va med i Earth Hour, vi släckte ner hela lägenheten och hade tända ljus överallt och åt ostbricka, hur mysigt som helst, men tänk va beroende vi människor är av el, va rastlös man är egentligen och tycker att d inte finns något att göra när tv:n stängs av och när allt blir mörkt och tyst.  Senare på kvällen drack vi vin och sjöng lite singstar. Förra helgen hann vi med mycket slapp oxå, för en gångs skull! :)


 



Nu till denna vecka...

Jag har haft tre seminarer nu mån, tis och ons...puhhh är så trött på dessa seminarier nu.....känns som det är det enda som varit i skolan när man varit där....men nu äntligen får man slippa det i två veckor, slippa passa tider till föreläsningar och seminarier, gött, har nämligen två veckors hemstudier nu och sen är det ju snart påsk!



Det blev April igår, denna månad inleddes med några traditionella april-skämt från min sida till vänner, familj och sambo, väldigt kul tyckte jag såklart....men jag lyckades faktiskt lura några stycken,hehe. Det var något men speciellt med gårdagen, nämligen HÅKANS födelsedag, STORT GRATTIS TILL DIG!!!


HURRA HURRA!!



_____________________________________________________________


Fick även höra en väldigt rolig sak igår, va glad jag är för er skull min vän!!


_________________________________

Vill hinna så mycket mer än jag gör.....


RSS 2.0