Tjuv!?

v.37

Here vi goo...


Denna vecka var det mycket plugg och sätta sig in i de nya kurserna. Det var även denna vecka som Höstens träning startade, inga dåliga ursäkter utan nu är det bara att bita i det sura äpplet och börja röra på fettet!!

Fredagen den 11/10-09 blev bustrollet Lollo 21År!! GRATTIS!!!

Fredagkvällen hade jag sagt till Johan att han skulle stå ute vid bilen kl. 9 på Lördag morgon, jag tog med han på en liten hemlig utflykt! :P Gulligt va? Han visste ingenting så det var roligt. Vi hamnade i Smögen, ett väldigt liten by men oj så mysigt det var där, små fiskestugor och hav!! :) Åt lunch på en brygga och hade det så mysigt! Sen åkte vi runt med bilen och kikade, hamnade bland annat vid en spaanläggning ute i skogen som verkade hur mysigt som helst så vi bestämde oss för att någongång unna oss och gå på det där spaet i framtiden och bara ha det bra!


Lollos födelsedag firades med en födelsedagsfest i Vänersborg på lördagskvällen, detta med dunder och brak, bowlade och utgång på Lipz, det var denna kväll som min mobil försvann spårlöst och har inte kommit tillbaka än....fan för den som inte är ärlig och lämnar in saker på krogen som man hittar....
ÄCKLIGA OÄRLIGA MÄNNISKA!!!...





--->

V.36

Nu flyger jag fram....

Veckans händelser:
31/8 : Var det Skolstart, denna termin läser jag 2 valfria kurser som jag valt efter eget interesse; Personalekonomi A på distans och Hälsofrämjande Skola B. Är nöjd med mitt val än så länge...kanske önskar lite bättre lärare i ena kursen! Som ni kanske märkt så läser jag på distans och kvällkurs en kväll varannan vecka, detta innebär såklart att jag pluggar för det mesta hemifrån....får se hur det kommer gå....

Helgen bestod av:
Överby, Galen Klassfest med utgång på Lipz och Bakissöndag.


6/11-09 Kusin Helena fyllde 31 År!! GRATTIS!!!


då fortsätter vi...

v.35

Ni orkar hänga kvar och läsa va??
Ska väl fortsätta med veckorna från min sommar, haha jag vet det är rätt så längesen men kör ändå och hoppas ni är intresserade!

Denna vecka hände:


Kära Kusin fyllde 26 år den 25/8-09 GRATTIS!!!!!!!


Träffade Jossan, massa vardagssysslor, god mat, filmer, grillning och städning!

Inte så mer denna vecka...


Välkommen till världen!!


STORT GRATTIS TILL KUSIN&FURAT



TILL LILLA UNDERVERKET LEILA SOM KOM TILL VÄRLDEN DEN 8/10-09!!!


Ser framemot att komma och träffa det lille nytillskottet!!


.....

Ja, snabbt går det ju inte för mig att blogga iallafall....men här kommer fortsättningen på min sommaren men i lite förkortad version....

v.34
Den här veckan hände det en del saker....

 Tisdagen den 18/8 blev mitt kroppskonstverk på ryggen klart!!! Jag gillar den mycket och det bästa av allt, den är unik!!! =)



STORT GRATTIS TILL MIN BÄSTA KILLPOLARE SOM BLEV 25 ÅR DEN 18/8!!!



Denna vecka blev jag även sjuk, smittad av Johan med någon form av influensa....den höll i sig i typ två veckor. Trots sjukdom åkte jag på Onsdagen till Örebro, där träffade jag Carro och vi hade en väldigt trevlig vinkväll som slutade i utgång på Stömpis!! Var kvar i Örebro till Måndagen den 24/8.

Den 20/8 var det SANDRAS tur att fylla 25ÅR!!! Tyvärr så missade jag din födelsedagsmiddag med brudarna!!
STORT GRATTIS!!


Den 21/8 kl. 04:03 kom en liten Junie till världen!! STORT GRATTIS Andreas&Moa till erat underverk!!!!!

 


Trots att jag var krasslig så tog jag med mig Syster, Jensa och Fia ut till Martin för en sjudundrande kräfskiva! Det var en jätte trevlig kväll, verkligen!!! Tack Fia för att du sa åt mig att testa kräftor, det var verkligen gott, det blir det mer av, absolut!! Kvällen kan man sammanfatta: GLATT SÅNG DANS!!! Efterfest med fia med hutt....men det fanns en hel del fegis-deltagare med där!! haha!! Tack för en underbar kväll!! :)

Jag tänker inte lägga ut några bilder från kräfskivan utan dom får ni kika på här:
FIA


RSS 2.0