Ännu en vecka förbi...

Ja, exakt...ännu en vecka har sprungit förbi med stormsteg....



Min nya profilbild!


Förra fredagen trodde jag att jag skulle bli chaffis åt min kära sambo som var på firmafest...men så blev icke fallet. Efter mycket tjat från Johan och hans jobbarkompisar och beslutångest så började jag poppa musik och blanda grogg efter grogg samtidigt som jag gjorde mig iordning, satt här hemma och hade förfest i min ensamhet, låter väldigt desperat men det var faktiskt kul, hade ju några samtal som sällskap =) Det var en rolig kväll med 30+ med mycket dans och goda groggar. Johan var dock i sitt essä den kvällen, blev nog alldeles för mycket för honom, haha, det är inte ofta man får se han så packad, brukar hända max en gång/år. Så jag fick ta hand om honom den natten.....

Lördagen hade jag bestämt massa saker som jag skulle fixa....men tror ni det blev av?...NEJ!....Johan låg som ett kolli under en filt i soffan hela dagen, så han var inte mycket till sällskap. Det jag fick gjort var att vädra sängkläderna och dammsuga madrasserna och se på tv...haha...jaja. allt blir inte alltid som man tänkt sig. Kvällen åkte vi å beställde indisk mat och myste framför tv:n. Söndagen var lugn och skön, var iväg å kikade lite i några affärer sen hem och laga käk och bakade bröd och såklart kollade på Beck!



Vart tar tiden vägen!? Jag hinner ingenting som jag tänkt göra känns det som innan det är dags att gå och lägga sig!
Är det fler som känner som jag?


Annars har jag tillbringat veckan i skolan mån-tors och sen har det varit hem och käkat och iväg och träna. Det som har varit annorlunda denna vecka är att jag jobbat lite extra (ons å tors eftermiddag) för att få in lite extra cash!

Idag klev jag upp runt 9-tiden, åt frukost samtidigt som jag surfade lite och kollade på tv, sen har det varit översvämming i vårat badrum så igår låg johan på alla fyra och drog lös massa "mysigheter" i avloppet under badkaret... det har jag ägnat min morgon åt, att skurat silen och under badkaret, bläsch, så nu är det tamifanimej rent där! Snart ska jag sätta mig och plugga och sen fortsätta städandet i badrummet. Ikväll blire hemmagjord pizza och Finalen i Let´s Dance :)

 


Vad ska ni göra i helgen?


________________________________________________

Har något att se framemot, tack världens bästa Mamma!! <3  

Hooj Hoj!

Nu ligger jag efter en vecka med bloggandet....

Förra veckan såg precis ut som denna vecka har gjort hitills, nämligen av skola, träning, plugg och vardagssysslor.... inte allt för rolig vecka...men det är ju så en vardag ser ut....bara att gilla läget helt enkelt!




Förra fredagen såg vi tv och åt kycklingwraps å drack nåt glas vin och några öl.....klockan började närma sig 23 då ringer det på dörren och min glada granne hoppar in lite vinglig under fötterra och frågar vad som händer, jag står i hallen med mysbyxor och osminkad och är lite lullig och svarar: Jadu, hahah inte mycket som jag ser ut!!....
....Efter några minuter har hon fått över mig på hennes sida så jag sätter mig på en stol i hallen och får håret och smiket iordninggjort av henne (som för övrigt är mkt skicklig på detta), super snyggt blev det som vanligt! Vi svepte apelsin-juice-groggar och dansade till pokerface sen var det dags att gå ner på krogen för att vara där i 1 timme och en kvart. 
På korgen dansade vi och blev bjuden av en trevlig göteborgare i baren! Jag hann en hel del på den tiden vi var där inne, höll bl.a. på att bli bortgift...haha....skulle få allt betalt och han bodde i Sthlm och skulle göra allt för mig och flytta hit på stuberten, jag bara vände på klacken å skratta.......
.....efter krogen var det dags för efterfest såklart, som vanligt när jag är i farten...Jag å grannen Emma befann oss i en central lägenhet på stan med två mkt trevliga men lite skumma killar och en helt normal tjej (eller?) och vi blev bjuda på öl och spelade biljad till sent på morgonen, tjålade massa skit och hade kul....så kul att jag klev innanför min egen dörr kl.06.40 på Lördag morgon, precis lagom till Johans väckarklocka ringde och det var dax för han att åka till jobbet....hahha...fy fan...men en sak  vet jag iallafall...jag är väldigt BRA på att....

.... ATT EFTERFESTA!!...(sen om det är bra eller inte det får man avgöra bäst man vill...)




Lördagen låg jag i sängen till 15, trött och seg som tusan....sen vräkte jag och Johan i oss pizza och kolla på film...Senare på kvällen blev det såklart MelodifestivalenFinal, och jag är nöjd med vinnaren, cool och annorlunda låt!! KUL!!!Hoppas att den går hem i Eurovison!! :)

Söndagen var det städning och bakning gör fulla muggar för på eftermiddagen hade vi nämligen ett efterskottskalas där några tjejer i klassen kom och firade mig i efterskott, så Jag&Luppen bakade en "hajktårta" och ställde fram bullar och massa kakor, usch va mätta vi blev....bläää...tårtan va så mastig men väldigt god! Fick ett fint spa-kit av tjejerna och ett jätte fint och personligt liten collage som dom pysslat ihop, tack bruttor för d!!!

 



Söndag kväll blev väldigt seg, tittade på tv och var så himla trött efter en fullspäckad helg, det tar på krafterna!


Imorrrn är det Fredag igen, guud så skönt...får se vad den här helgen har att bjuda på för spännande saker....återkommer med rapport om den...


* ...VÅR....*


____________________________

Till dig vännen: Jag finns här......


4 att bli 25 År!!

STORT GRATTIS TILL HANNA!!





Som blir 25ÅR idag!!!



Hoppas du får en kanon dag!!



MÅNGA KRAMAR FRÅN TROLLHÄTTAN!!

Sista månaden och 1 år äldre!!

Jag lyssnar på mina två kommentarer jag fått, att inte lägga ner bloggen....hoppas ni blev glada nu =)


Ja, vad har då hänt sen sist jag bloggade?

* Jag har festat en del...
* Jag har bott i Örebro en månad hos syter yster å hennes sambo, har haft min praktik där på Samhällsmedicinska enheten.
*Jag har varit på Veronica Maggio och umgåtts med vännerna från Örebro!
*Har varit på en väldigt fin begravning*

*Flängt mellan Ludvika- Örebro- Trollhättan......det har helt enkelt varit mycket den sista månaden...mycket blandade känslor....mkt planering inför festligheter...

....OCH....

Den 2 Mars blev jag ETT helt ÅR äldre, nämligen 25 HELA ÅR!!





Och detta var jag ju tvungen att fira ordentligt så den 28 Febuari hade jag hyrt en lokal utanför Örebro och bjöd in mina nära och kära, nästan alla kom, Mycket roligt!!!! Bjöd på paj och pizzasallad och bål såklart (som jag för övrigt inte fick ett glas av, haha). Lekledare som jag är så hade jag tillsammans med min kära sambo fixat ihop en tipspromenad som handlade om mig! :) men det var rätt kluriga frågor va jag fått höra, eller hur!? Vi hade även mixat ihop ett musicquiz som gick sådär, haha...kanske att folk hade fått i sig lite för mkt av goda drycker när vi satt igång med det!
Men jag hade kul, och tror/hoppas alla andra oxå hade det!  Nu kommer lite smakprov från festen --->


   
   
   
   


Det var en alldeles super dunder kul fest som var så lyckad....goda vänners sällskap....god dryck...dans.....och tokigheter!
Finns tyvärr inga kort tagna efter kl.02.00, vi som var kvar då var rejält på pikkalurven och de som hade kamera hade åkt hem före den tiden.....

Men vi " ELITEN"  som var kvar till 04.30 hoppas jag har minnet kvar och kan tänka tillbaka och skratta åt den efterfesten :)


JAG VILL TACKA ALLA SOM KOM FÖR EN MYCKET TREVLIGT SÄLLSKAP OCH MYCKET FINA PRESENTER!!!!
NI ÄR GULD VÄRDA!!!







HOPPAS NI HADE LIKA JÄVLA KUL SOM JAG HADE!!!!!!! TACK!!!


 

Hejdå....


Kommer nog lägga ner min blogg inom snar framtid....


Har tyvärr inte den tiden jag vill ha till att blogga.....men vi får se om jag tar upp det igen framöver....


Tack till alla som läst och föjlt min blogg hitills!!


RSS 2.0