?!





Tänk att man aldrig sluta förvånas.......


                                           

                                                                              ............alltid samma j***a smörja...........



Orka.....?!!

                                                                            

                                                                                                                                                                               ..... Nu får det va slut.........

....................


Att fyllas av förväntan


så troskyldigt glatt,


se när dagen gryr


så spirande tafatt.



Då trevar hoppet skört
 

klättrar och slinter


och nya tag försöks.
 

Åh, en god vän-  så skönt!
 

Men så den iskalla vinden

som plötsligt gör ett språng,
                   
nyper hårt i kinden                                  
 

och kylan fräter varje gång ...                                



Behöver inte säga något mer......



______________________________________________________

Ska bli så skönt att snart lämna allt för en stund å bara träffa er.....


1:a veckan i Ludvika...

I Måndagskväll så anlände jag med tåget till dalaskogen, kändes skönt att komma "hem" det är så lugnt och fridfullt här i skogarna, man känner sig avslppnad på något vis och skönt att byta miljö.
Tisdags sov jag till jag vaknade, hur skönt som helst sen så åkte jag iväg och fixade med lite papper till skolan och satt på mammas jobb å tjålade massa skit. Eftermiddagen så träffade jag Ida å Sandra en sväng, vi gick runt på stan å kikade, hade inte träffat Ida sen i slutet av juni, så det var kul att se dig, men vi lär ju ses fler gånger nu när jag ändå kommer vara här ett tag. Jag vill ju träffa lilla sötisen Wilma oxå :)
Annars så har jag spenderat veckan på min praktikplats, väldigt kul å intressant, jätte trevliga och roliga människor har jag hamnat med :) så jag trivs och det känns skönt.
Mamma å jag har även börjat med att gå stavgång, vi sa att vi skulle gå varje dag men det har vi tyvärr inte gjort, har fått hoppa in som reserv på korpen bowling i veckan, vilket är väldigt kul :) så vi sa att vi börjar med lite uppvärming den här veckan å försöker gå varanna dag nu till veckan iallafall. Här ska brännas fett...

I fredags så åkte jag hem till Sandra och vi drack vin och gjorde oss fest-fina det var en jätte trevlig förfest vi hade ensamma med massa skratt å vin å tjååål! Tur att jag fylle-ringde Agnes på kvällen för det visade sig att hon va i Ludvika hon med, så hon satte sig på cyklen å tog med sig en vinare å va med oss å förfesta nån timme, SKIT KUL, hade inte sett dig sen i våras, kul bruden!! Måste ta å ses oftare!!  Tack för en skit kul fredagskväll!! Slutande iallafall att vi gick på Silver dollar å härjade runt å såklart träffade man massa folk man kände igen, sen va d efterfest hos Sandra, det var trevligt till en början, sen blev det otrevliga dikussioner...jaja...vi var fulla men jag säger då det, vissa grabbar i denna stad är så himla omogna, VÄX UPP NÅN GÅNG!!!!!!!!
   
 

Igår var en förjävlig dag, bakfull som ett svin, gick upp 13 och la mig i soffan sen låg jag där med mitt dunkande huvud ändå till 18 på kvällen, då kände jag mig piggare å åt god middag med familjen å drack cola...gött...

Imorse gick jag upp kl 10, så jag tänkte, skönt att vara uppe den här tiden så har man en hel dag å ta vara på, sen visade sig att man skulle ju ställa om klockan idag till vintertid då fick jag plötsligt en timme till tillgodo :)  Så påminner alla nu att ställa om klockan!! Än så länge har jag hunnit käka frukost, kolla på ett andra avenyn avsnitt och varit ute å gått stavgång med min kära mor, uppfriskande! Nu sitter jag å kikar på idol-reprisen sen är det dags att slänga i en maskin med tvätt och sen dra igång å sy på min halloween-utstyrsel, spännande...haha...


Nä dags å ta tag i lite så jag får något gjort idag...!

Oj, vilket långt inlägg....hoppas ni orkar läsa...




Nu har det gått en vecka å det börjar bli riktigt jobbigt att va utan DIG, saknar dig miiin <3

Lugn å rolig helg..

Jaa efter att tenta spänningen rullat av axlarna så har jag bara varit slö och bara haft fritid..hur gött som helst!! Var ju ett bra tag sen man kunde ha ledigt utan att få dåligt samvete.
 
Helgen har varit skön och har hunnit en del, i fredags blev det storstäd av badrummet och skura caesars låda. Kvällen åt vi kyckling wraps och kikade på idol. I Lördags så dammade, tvätta och plockade vi här hemma sen var det bara att hoppa in i duschen å göra sig fin för att gå på restaurang och sen på teater, vi passa på att lyxa till lite å åt filé mignon med potatisgratäng, det var så underbart god mat!!! Sen gick vi på föreställningen Fullbokat med Morgan Alling, han är ju så jävla rolig, grym skådelseplare!! Kan verkligen rekommendera å se den!!! Skratta så tårarna spruta...min humor som fan!

 
+


Idag har vi haft en lång å skön sovmorgon, var ett tag sen man sov ut ordentligt, sen drog vi igång med dammsugning och torkade alla golv....så nu är det rent när jag ska lämna lyan en månad...väntar mig att den är lika fin å ren när jag kommer tillbaka!
Solen skiner ute idag så har varit ute å gått i den härliga höst luften, även varit en sväng till Maxi, johan har varit å handlat lite mat nu när han ska laga mat själv å ro om sig.

Nu blire slappa i soffan sen ska jag ta tag och packa allt som ska med till Ludvika för en hel månad...ojojoj...mkt packning, jag som jämt tar med mig för mycket oxå..sen blire nån film ikväll och massa mys, kommer ju inte träffa min prins på nästan 2 veckor :( usch..jag gillar inte tanken på det....

Jag kommer sakna DIG så mycket...kommer bli så tomt utan dig!! Älskar dig!!!

Helgen i Ludvika!

Ja nu är jag tillbaka efter en väldigt hektisk tid i skolan...som varat ungefär en månad eller så...har inte gjort annat än att haft huvudet begravt i skolböcker....så nu hoppas jag på en lugnare tid för nu är det snart dax att dra iväg på praktik i 4 veckor. Skrev min första tenta igår...det kände väl sådär...vet inte hur det gick..kändes som jag mest svamlade massa å hoppas på någon poäng på varje fråga iallafall...nog om det...


Ja...helgen den 3-5 Okt så åkte Jag å Johan hem till Ludvika för att fira att min kära mor som fyllt 50.
På fredagen var jag på möte med mig handledare jag ska ha min praktik hos, mkt trevlig människa!!
På kvällen blev det träff med mina bästa vänner på chinatown, där vi satt och tjåålade massa å drack nån öl...riktigt trevlig att träffa er!! Saknar dessa stunder så mkt, dom förgyller verkligen livet!! Dock synd att alla inte kunde va med....men svårt när man har olika liv...Bilder på mina gullungar!! 
 

 Lördagen gick hela dagen år att fixa inför 50-års middagen, duka, hjälpa till med maten, bål, baren, fixa sig själv  det var ett jäkla massa fixande. Släkt å familj kom runt-16 tiden sen var det trerätters, skålar, tal och sånger en allmänt mysig och rolig stämning! Mamma fick den finaste presenten av mig å min syrra,en stor ram med en förstoring av mig å syrran på..hon blev såå glà för den!!! KUL!! Ett smakprov ----->


Vi sjöng karoke och festa hela natten lång!..... (Men önskade ett bättre slut på den dagen....)
Söndag ja vad ska man säga....allmänt bakfull...blää...
   
   

 
Men tack familj å vänner för en mkt trevlig helg!!!



 


Hektiskt!!

Jaa...plugg plugg plugg...d är det som händer den här veckan...puuh..börjat bli riktigt trött på att plugga...det känns som att det är det enda jag gör nu för tiden...om jag bara kunde få en ledig kväll utan att läsa..
Det är för övrigt 1 vecka kvar till min första salstenta som jag ska skriva, det känns spännande men väldigt nervöst..hoppas det går bra!!! Bara att hålla ut nu när en kurs snart är slut!!
Alla ni som läser får hålla tummarna för mig nästa Tisdag!

Kommer ett inlägg om helgen i Ludvika så snart jag får tid över...




Gör vad du kan
med det du har
där du är ...

Jag tar en dag i taget......

RSS 2.0