SEMSTER i 4 Veckor...

Nu när jag har semster i 4 veckor tänkte jag ta tag i mitt liv och även börja uppdatera lite här..

Helgen efter Ludvikafesten så bar det av till Älvsbacka på 25+30-års fest.,..mina bästa kusiner fyller nämligen år sen efter sommaren så dom passade på att fyra av festen nu när det är sommar och man kan vara ute. Det var ett år sen vi sågs, vi röjjde som aldrig förr och hade skit skoj...alltid lika kul att åka till värmlandsskogen på galna fester =) Vi rockade loss, unga som gamla....skit roligt....det var värt att må lite sämre dagen efter...elller hur mami...haha...träskpaddan... Många minnen som sitter i från den festen :)
  
  Kusinerna!!                       Hanni               Furat å barnen

        SISTERS                                 Bugg             JA,va ska man säga..

Mami dancing                      GRRR.....  Summer of´69

             Kusinernas Kusiner                YÄÄÄ                       
              
Det var lite bilder från den helgen!!

För övrigt har jag bara jobbat....och typ inte haft nåt liv...men nu ska det allt komma in uppdatering vad jag har för mig på min ledighet...vi får la se vad jag hittar på...
I helgen har iallafall vi haft besök av Johans föräldrar + lillebror...dom är ju så gulliga..vi har haft det trevligt och varit ute på sightsing i Trollhättan och Vänersborg och visat runt lite...mycket trevliga dagar... och Tack för all hjälp vi fått med allt!!!

För övrigt så har vi köpt en ny bil...en fååård...den ska vi hämta i Uppsala om några veckor...ska bli spännande...vi har även sålt johans lilla pärla till min mamma å Håkan...(hehe) Vrålåket!

Ha en fortsatt trevlig måndag...nu ska jag sortera tvätt och laga skinksås! HOOJ HOOJ!

LUDVIKAFESTEN 2008

Helgen den 27-29 juni var det dags för årets Ludvikafest och jag var såklart på plats =) Det har blivit mer som en tradition! Men häligt och skojsigt var det...jag tänker inte gå in mer på det utan sätter in det finaste collaget jag någonsin haft, som Sofia har gjort!!! Så fint!! ojoj...Detta collage är från grillfesten vi hade hemma hos Ida & Daniel på lördagen...mkt skratt, sång, alkohol och tokigheter! (som vanligt)



Tack för en Underbar helg mina nära å kära....LYCKAT!!! Pussss på er!!

Midsommar- 08

Jaa...det var midsommar för mer än två veckor sen...jag är sen som vanligt med att blogga....men bättre sent än aldrig!!

Tänker inte skriva så mycket om midsommar utan lägger upp bilder istället....Men iallafall så dagen före midsommar åkte Jag och Johan till Örebro för att fira årets midsommarafton. Midsommaraftons morgon och förmiddag visste vi inte riktigt var vi skulle vara eller med vilka!?...brukar vara så när man kommer till örebro...dom där är inte dom bästa att planera....men det slutade med att vi hamnade ute i Glanshammar vid syrrans polares päron, ett jätte fint hus på landet...precis som det ska vara på midsommar....solen va framme hela dagen och det kunde inte bli bättre...brukar ju ha en tendens att bli regn på just midsommar annars..men så var inte fallet...

   
  


Vi umgicks m folk, spelade kubb, drack och åt midsommar bord, snapsa såklart, jag startade en femkamp ( haha lekledare som jag är...) och hade allmänt trevligt ute på landet!! :) det var med andra ord en super midsommar!!! :) Tack till alla som var med!!  HAHA....det roligaste som hände var i slutet på natten, haha...jag trodde jag skulle dö av skratt....jensa åkte nämligen skuff in till Örebro i 3 mil...haha och däckade där...fy fan...va kul...!!! Du är fan inte klok jensa...haha!!
  
Vi tillbringade resten av helgen i Örebro...va bakfulla och slöade och umgicks...trevligt värre!!! Sen var det dags att åka hem och jobba tre dagar....för att på torsdag dra vidare till Ludvika...där årets Ludvikafest skulle gå av stapeln...

RSS 2.0