tre veckor efter....

d är just vad jag ligger efter m bloggandet just nu...tänkte ta igen lite bloggande t nu...sitter just nu ute i den underbara solen som kommit hit med bärbara datorn i knät....vädret har varit underbart den senaste veckan...igår blev det  årets första dopp för mig, det var skönt, närmare 26 grader en halvmeter ner i vattnet, sommar, sommar!! har även lyckats bränt mig i solen, farligt att bara sitta i solen, man märker inte att man bränner sig förrän man ska duscha på kvällen...så nu svider det på bra på axlar å bröstrygg....ajaj...får hoppas det går ner snart å blir brunt istället!! =)

  
(Inte jag på bilden...)


Det jag gjort de senaste veckorna är jobb jobb jobb....jag hinner inte så mycket mer känns det som och när jag kommer hem är jag trött och har knappt energi att göra saker...utan bara slappa å ha det bra. ...


Nu till helgen v. 24 som bestod av:

Fredag- var jag bjuden på käk av Sandra och Robban, vi käka och drack bärs, spela kort och snacka sen gav vi oss ner på stan för att gå på puben och ta en drink....det var en trevlig kväll trots ösregnet!!
Lördag- Spenderade jag med familjen hemma, tog det lugnt, grillade och drack rödvin och tjålade skit :D
Söndag - Åkte jag, mamma och Håkan till Bolänge och shoppade, hittade lite småfynd bl.a. två linnen, ett par örhängen och ett sällskapsspel på rean som var jätte roligt :D (Med andra ord heter d, rekommenderar d!)! När vi kom hem käka vi och sen låg jag på soffan och zappade resten av kvällen.

 
Midsommarafton ska få ett eget inlägg för den dagen var en mycket speciell dag här i Ludvika!!

Utmaning!

Googla ditt mellannamn och lägg upp den andra bilden som kommer upp.
Så kommer du se ut om 40 år!


Dalaskogen i 2 veckor...

har jag varit nu....

Nu är två veckor avklarat  på sommarjobbet, känns mycket bra, dagarna bara rinner förbi och man hinner inte så mycket mer än att jobba. På jobbet är jag allt-i-allo, men håller mest att stor-rensa bland mammas alla papper, kör lite ekonomi och springer ärenden. Jag trivs bra med jobbet men det är mycket stillasittande vid datorn så man blir ganska trött i bollen efter 8 timmar.

Torsdag för en vecka sen begav vi (jag, mamma och håkan) oss till Örebro för att förbereda Fridas student, vi handlade, förberedde maten och städade. Sen på kvällen gick vi ner på stan på marknadsafton, detta innebar att affärerna hade extra öppet till kl 22, shoppade lite och sen gick vi hem och la oss. Gick upp kl 9 lördag morgon, duschade och gjorde oss fina för att idag skulle Frida ta studenten!!! Hon kom ut utspringandes från skolan kl.13, hon var brunbränd och var jätte fin! :D  När jag stog där på skolgården tänkte jag tillbaka på när jag själv tog studenten, åhhh....jag kan lätt säga att det var en av de bäsa/roligaste dagarna i mitt liv, den dagen kändes som igår men när jag började tänka efter så var det faktiskt hela 6 år sen jag stog där solbränd, vitklädd och lite lullig med mössan fastklistrad av svett i pannan. På eftermiddagen kom äntligen min älskade sambo till Örebro, vi hade inte setts på fem dagar då, så det var jätte mysigt att se honom. Vi samlades 16 personer hemma hos helene å jensa för att käka god mat och fira Frida ytterligare. Det åt å dracks och kvällen gick vidare och till slut var det jag, johan, helene, jensa, mamma och håkan kvar. Vi drack vin och hade jätte givande och intressanta diskussioner, twistade och hade det jätte trevligt!! Gick ner en sväng på Oleary´s och tog varsin öl och tjålade vidare! Alltid lika kul att gå ut med Mamma å Håkan, tack för den dagen och kvällen/natten!



   
  


Lördagen började med en rejäl sovmorgon, man kände sig lite seg så vaknade inte till förrän efter lunch någongång.  Städade lite efter fredagens studentfirande och vinkade av mamma å håkan som åkte vidare hem till Ludvika. På kvällen blev det det fotboll för hela slanten SVERIGE - DANMARK, vi laddade med öl och nötter å chips och trevligt sällskap såklart!!! :) Kul att ni kom, var underbart å se er igen Karin å Sandra!! Hoppas vi kan hitta nåt datum och dra ihop nåt skoj i sommar!! Tyvärr så slutade matchen inge bra, Sverige förlorade, de gjorde en riktigt dålig match!! uhh!




Söndagen var en dag med blandade känslor, det blev pizza å slö framför tv:n till eftermiddagen, sen sprang jag över till min goa vän Carro och hälsade på en sväng, skit kul att se dig gumman! :D Sen var det dags för det jobbiga, ta farväl av Johan, vi skulle ju åt olika håll, han hem till Trollis och jag mot Ludvika. Avsked är bland det värsta jag vet, usch och den här gången visste vi att vi inte skulle ses på 1,5 vecka, jobbigt värre!! 

Träffade även Sandra en sväng på Tisdagen, trrevligt trevligt, fick även träffa lilla Emma, sandras brors dotter som är 3 år , så gullig liten tjej!!

Jag som för övrigt har sett framemot att ha tid över att lägga mig och läsa min "sommarbok" som verkar så bra, men var tar tiden vägen?!! haha....vet inte va jag gör efter jobbet och på kvällarna, har ENDAST hunnit läsa de 4 första sidorna i boken,d.v.s. prologen...haha...nu får det bli skärpning!!

Nu får det fina vädret ta och komma oxå, har typ regnat konstant sen jag kom till Ludvika :S USCH!!!! Vill ju ha sommar nu, med ljumma kvällar, sommarkläder och solnedgångar!! SOOOOOOOOOOL VAR HAR DU TAGIT VÄGEN??



 















Saknar dig såååå...........................

22 ÅR....

FYLLER MIN ÄLSKADE SYSTER IDAG!!!!






HURRA HURRA!!!! STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG!!!
PUSSPUSS!!

v.22 med en bra start! :D

Nu är jag tillbaka igen efter en liten blogg paus...

Måndagen den 18/5 kl.11,00 skaffade jag en sak som kommer att finnas på min kropp förevigt,  jag tatuerade nämligen mig, det är en ganska stor tatuering som sträcker sig över ena rygghalvan....satt där i 3,5 timme och stod ut medans nålarna vandrande över ryggen. Tatueringen föreställer en stor rosa pijonblomma och sen 5 st mindre körbärsblommor längs ryggraden, jag är väldans nöjd med tatueringen än så länge men det är inte klar än, nu blev ni säkert jätte nyfikna men kommmer nog inte komma en bild förrän den är helt klar....vi får se....



Tis och Ons var eximinationsdagar i skolan, detta innebar opponering, vilket betyder att vi gick upp i slutseminarie med vår uppsats för att få den bedömd av en lärare och två klasskompisar inför publik i ett klassrum. På Tisdagen kl. 10.50 fick vi höra de underbara orden: Er uppsats är härmed GODKÄND!! YIPIIIIE!!!!! Oj va glada jag och Sandra blev och så skönt att kunna släppa det nu till sommaren! Onsdagen var det dags för oss att opponera på två klasskompisars uppsats, det gick jätte bra och vi fick mycket beröm =)
Det var väldigt mycket nerver inblandade dessa två dagar men som slutade väldigt väldigt bra och det kändes som att man blev 10 kg lättare när allt var över!!

Torsdag var sista dagen i skolan före sommarn, dagen bestod i utvärdering av kurserna som vi läst. Det var en rolig dag med mycket skratt och glatt humör. Men dock lite sorglig eftersom två av våra bästa lärare inte ska ha oss mer...det känns tråkigt värre! Efter skolan begav jag mig mot Vänersborg till Jossan för att fixa iordning oss för avslutningsfest i en sommarstuga i Lysekil :D Oj, vilket ställe det var, så himla fint där....man är inte alls nå avundsjuk på att ha en stuga där....ojojoj....
Det var en suverän kväll med lagomt med alkohol, god mat och goda klasskompisars sällskap!! Det dansades, tjålades och skrattades hela natten lång. 
Tack David för att du fixade ihop en så himla rolig fest!!! Den var grym!! Bilderna säger allt!!

   
   
   


Fredag var = Första dagen på sommarlovet! :D Jag var små seg hela dagen och jätte trött, dels efter allt jobb med uppsatsen och såklart efter avslutningsfesten. Men fick lite gjort iallafall, handtvättade och plockade lite i lägenheten. Fredagskvällen blev det mys m sambon och film!

Lördagen började med en härlig sovmorgon och sen åkte vi iväg till stan och Överby och shoppade lite :P Sen åkte vi hem och stotstädade hela lägenheten, vilket verkligen behövdes. Det var super väder så vi passade på att grilla på kvällen och satt ute på gården och käkade å tog nån öl. Sen cyklade jag och Johan till Anna på födelsedagsfest, vi kikade upp där nån timme å käkade lite tårta å minglade runt. Var hemma igen runt halv 12, trötta å slitna efter dagens bravader.  


Söndagen började med tvättstuga kl.8-12, sen packades det för fullt samtidigt som jag tittade på Robinson reprisen. Kl. 13 skjutsade Johan ner mig till tågstationen, där jag skulle börja min resa hemåt Dalarna. Halva resan flöt på bra sedan vände allt och blev sämre, problem med räls, brist med kommunikationen mellan tåg och taxi och allmänt rörigt och pisse varmt väder så man höll på att flyta bort. Kom fram en timme senare än beräknat. Jag var helt slut igår kväll när jag väl kom fram, så det vara bara att hoppa in och ta sig en dusch och hoppa i säng.
Dessa till min bästa mamma på Mors dag >>





För er som inte vet vad jag gör i Ludvika, så har jag fått sommarjobb här i en månad, tjäna in liter stålar för att vara ledig hela juli och augusti :)

Så idag arbetade jag min första dag, börjar kl 7 och slutar 15.30, rätt bra tider men det blir lite tidiga mornar..börjar känna av nu bara efter en dag att man gått upp kl.6. Men jag har haft tur för detta jobb och är väldigt tacksam! TACK Mamma!!!<3
Efter jobbet blev det slapp och solning på balkongen, somnade av en stund, skiit skönt. Sen har jag börjat på boken som ska bli min sommarbok, äntligen kan man hinna läsa vanliga böcker och inte bara studentlitteratur!!!


RSS 2.0