1 År avklarat!!

Idag strålar jag...jag är så glad.. jag slutade skolan idag..så nu är ett helt år avklarat :) YIPIEEE!! Känns så bra att äntligen få lite vila från skolan men kommer sakna de som åker hem över sommaren...ni måste komma hit någon gång i sommar å grilla å härrja!!


Så nu är man ledig i 1,5 vecka innan sommar jobbet på SAAB drar igång...gött å va ledig lite mellan jobb å skolan...så får vi se hur d kommer gå att köra runt på en truck..hehe

SOLEN skiner som aldrig förr....åhh guuuud va häääärligt!!! Ska bli upp till 30 grader i helgen juh..ojoj....då gäller d att vara ute å jobba på brännan....ohhhjaaa....kanske att vi åker till havet å lägger oss..gött..!! Lite vin ska nog oxå slinka ner i helgen... är bjuden på fest hos några tjejer i klassen men vet inte om jag ska gå...får se...orka ligga bakis på söndag när d kommer vara kanonväder...nooo..
.


Imorrn bär d av till överby å shoppa lite....sen blire sola sola sola....så där hittar ni mig...


En trevlig kväll...

Hej hopp!! Tänkte jag skulle blogga lite.... har äntligen lite tid över för d!! Yiihoo!

I onsdags (21/5-08) så var hade vi opponering i skolan hela dagen, efter skolan hade jag full bil med mig mot Trollhättan, Jag, Jossan, Lollo och Anna skulle ha lite avslutningsgrillfest-kväll hemma hos mig...började med att vi stannade vid Ica Maxi för att handla lite grill mat...sen vidare till Systemet för att välja ut det där tokiga hajvinet som jag pratat om förut...sen bar d av hem till mig, äntligen , tog sin lilla tid m allt..

Efter mkt tjåålande, skratt, grillning, vindrickande, skoj i trädgården, spel å dans i vardagsrummet....fick vi för i oss för att vi skulle testa utelivet här i Trollhättan på en onsdag...vi följde Lollo till bussen sen drog vi hem till Anna och satt oss där och prata om allt möjligt och knöppte öl....men Anna mådde inte så bra efter att jag bjudit henne på en polsk grogg....ajaj...sorry...men du såg ut att ha kul hemma hos mig iallafall....men d slutade med att vi blev kvar hemma hos Anna till kl 02 sen var det dags för mig att dra mig hemåt, Tack för att ni följde med mig på vägen Jossan å Anna, skit snällt! :) det var en grymt rolig kväll!!!!
Dagen efter hade man huvudvärk och var allmänt seg haha....men inte så konstigt men tanke på hajvinet....
   
    Lollo & Anna              Jossan!                  Galet!!
  
  Va hände!?                Anna!                   Dancing..

I helgen har jag hjälpt till att inventera på Johans jobb, väldigt mkt att göra och mkt siffror i huvudet efter denna helg...men det blev en hel del timmar och dom bjöd oss på skit go lunch =) så nu har man dragit in en hacka pengar...välkommet!! Varit fint väder hela helgen men har inte kunnat utnyttjat det för jag har ju jobbat...


Det var ju MORS DAG igår....Grattis på Mors dag världens bästa mamma!!!


Love yoou!!

Idag vaknade jag kl 10 sen åt jag frukost och satt mig å plugga och sen har jag haft tvättstuga kl 12-16, det var den dagen....nu är det snart dax att göra mat...korv å mjölkmakaroner! gött!!


För övrigt har jag en dag kvar i skolan den här terminen, torsdag går jag heldag...ska bli så gött m sommar å vila från skolan!! :)  Tjipp!


*VALBORG 2008*

Jaaaa....dåså...då hade jag lite tid över och det var dags att berätta om Valborg 2008...

Som de flesta vet så firade jag och Johan valborg i Uppsala för trejde året :) mkt mkt trevligt!! Detta var nog det bästa året på dessa tre..mkt nöjd!!

Valborgsmässoaftons morgonen började iallafall kl 9 med Champagnefrukost på Johans pärons balkong, vi som var där var Jag, Fia, Johan, Manne och hans dejt Jenny, Det var inte allt för bra väder men vi höll tummarna och ropade på solen.... på frukosten fanns mycket gott, alkohol såklart, vindruvor, små ostar, skinka, baguette och dom DYRA och OMTALADE jordgubbarna som sofia promt skulle ha med...haha men dom var goda,d lovar jag! :)

  


Efter att ha hällt i oss en hel del Asti och bärs så tog d lite längre tid än vanligt och ge oss av....haha...blir ju lätt så...men vi kom iväg till slut och vandrade vidare mot slottsbacken...där var det inte så mycket folk som vi trodde men vi satt och där en liten stund och lyssande på den fiina kören som vi hade råkat satt oss bredvid ...haha...(Alex kunde ha fått en fin födelsedagssång där...men blev inte av. ..

 
Efter massa tjååål och alkohol så bar det av mot ekonomicum parken där vi brukar sitta, där var det som vanligt fullt med folk, men det tog ju sin lilla tid när man har med en onykter sambo...haha, som skulle köpa en heliumballong och allt va han skulle hitta på...


När vi kom fram till parken så hittade vi en perfekt ställe att slå läger på, mkt bra plats..men jag har ju glömt och säga att solen tittade fram på förmiddagen och det blev kanon väder på en gång, så varmt att vi satt i linne och solen stekte på oss som ni kanske ser på  korten från kvällen sen. Sen kom alla som vi väntat på under dagen, Adde, Jon, Elin och en polare till henne och Pelle, mkt trevligt var det och roligt, roligast på länge!! Vi satt där till ca 17 sen började magen kurra och det var dags för grillning, så vi vi skjuts av johans snälla mamma till sofia och andreas där grillen stod redo och festen var igång....igen...hehe...
   
 

Där drack vi och hade det trevligt....jag hade jävligt kul efter att jag fick en nytt bordssällskap...hehe...han va grym samma humor som mig och det passade väldigt bra att han fick sitta där...så kunde vi sitta där med våran sjuka humor...


Sen var det dags att dra vidare till Mannes syter på fest i en liten etta, där drack vi vidare och sen kom mina två gamla jobbarkompisar dit som jag inte sett på mer än två år,,,så det var riktigt kul...ojoj!!! Ni är så snälla å gulliga! kul å se er iallafall!! Sen fick vi för oss att dra ner på stan för vi skulle dansa hade vi tänkt, så d slutade med att vi hamnade på Flustret...haha ja säg inget...där inne låste vi in oss på en toa och knäppte bärsen som sofia hade =) roligt var d där inne på den lilla toaletten! Sen blev det avslutningsmat på Burger King och sen var det dags och hem å sova....det var en lååååång dag men mycket skratt och bästa vänner....Tack för det!!
  
  

På lördagen var jag, Johan och Fia och drack öl och spelade Wii hemma hos en kompis till johan, det var kul men jag och fia var inte så bra på det där bombman eller va d hette...fan...måste träna...eller hur fia?! Den kvällen slutade med att vi åkte till Pelle och åt pizza och umgicks...sen var det dags att dra vidare å hälsa på Herman i hans nya lya....sen orkade vi inte mer den kvällen...men tiden går så fort när man åker bort....Men vi hann mkt ändå!

  
 

Ha nu en trevlig helg allihopa....själv ska jag jobba hela helgen å få in lite kosing!!


hopp hopp...


Födelsedagsbarnen!!

Det är en vanlig dag, det är en vanlig dag, NÄ det är Ingen vanlig dag för det är Fias och Jensas Födelsedag!! HURRA HURRA HURRA!!!!GRATTIS TILL ER BÅDA!!!Hoppas ni får en strålande dag!!



SOFIA 24 ÅR!!!


JENSA 23 ÅR!!!

För övrigt så håller jag till i Ludviika hemma hos Mamma den här helgen, träffa mina vänner och familj och fira min platsbror 20 års dag!! Är så skönt att vara hemma i skogen, var ett tag sen jag var här, så göttit å komma hit igen!! Idag ska jag åka till Borlänge med mammsen, shoppa och käka lunch där, NICE!! Sen kommer Johan ikväll :) Saknar dig!!

Just ja jag skulle ju berätta om valborg oxå, det kommer lovar, så snart så snart....

Trevlig helg allihopa!


RSS 2.0