snart ifatt...

v.27

Sista arbetsveckan för mitt sommarjobb :D Gött!! Men har haft sån tur att kunnat fått jobb överhuvudtaget och att få jobba tillsammans med min kära mamma, det har varit väldigt kul och vi har kunnat umgås väldigt mycket som tyvärr inte händer så ofta eftersom jag är bosatt långt bort i Trollhättan. Dessa veckor i Ludvika kan jag sammanfatta i en mix av:


Familjen  Vännerna 
Superväder  Nöjen  
Längtan   Besvikelse 
Lycka  Härligt    
 






Den 2/7-09 fyllde min vän Elin 26År!! GRATTIS till dig!!! Hoppas du hade en bra födelsedag!!!


Torsdag eftermiddag var det dags för mig att sätta mig på tåget och åka hela vägen hem mot västkusten, Trollywood, det var en lång och väldigt svettig resa. Hade ett tågbyte i Karlstad på 1,5 timme, så jag passade på att träffa min kära vän Erika, vi käkade lite nere vid ån och tjålade massa, alltid lika kul att se dig vännen, synd att det inte blir oftare! 
Var framme i Trollhättan runt 21-tiden och där kom min älskade Johan och mötte upp mig,  känslan jag fick när jag såg honom och att bara få hålla om honom går inte att beskiva med ord, den var så himla underbar!!!



Älskar dig min Johan!!!



Fredagen
var den dagen då min tatuering skulle blivit klar men blev det tyvärr inte så, men allt blir inte alltid som man tänkt sig, jag är inte bitter för det! Men jag lovar er den kommer bli klar och ni kommer få se den inom en snar framtid :D Gick istället och kikade lite i affärer på stan, hittade en del saker som jag köpte, två linnen, örhängen och skor både till mig och Johan på rean, Nice!! Eftermiddagen åkte vi till Maxi å storhandlade, det ekar jämt i kylskåpet när min sambo varit hemma själv en längre period. Kvällen åt vi tacos och kikade på film.
Lördagen hade vi sett på väderprognosen att det skulle bli kanon väder, så vi gick upp kl 8 och åt frukost och packade kylväskan med lunch och fika och begav oss mot Uddevalla för att spendera en heldag vid havet. Vi bada och sola och hade en skit mysig dag i värmen, men vi kanske skulle använt solkräm, det märkte vi vi ganska så fort när vi kommit hem och duschat, såg ut som två kokta kräftor...haha...det var en typisk svensson bränna....haha...
Söndagen var en riktig slödag med film och go mat. Och fan va det sved på kroppen den här dagen...ajaj...men man får skylla sig själv när man är så pass dum och pressar sig i solen utan solskyddsfaktor och förhoppningsvis har vi lärt sig något på detta!!




Ludvika festen 2009...

V.26

Denna vecka var en väldigt varm och underbar sommarvecka hitills på svensk sommar 2009, såklart satt jag inne och arbetade för fullt vid ett skrivbord och slet i denna värmebölja.  Svårt att tajma vädret så det var bara att jobba på så man får ut lite pengar i slutet av månaden! Jag hann även med att se fotboll U21 och var i den stora lekparken på stan och lekte med Idas busunge Wilma, Sandra var oxå med, fick springa efter Wilma och klättra upp i ställningar efter henne när hon satt fart, haha....vig är man då inte kan jag då lova, haha knakade i det flesta leder när jag klättrade där inne :)

Min svärfar Lasse fyllde 60 År den 24/6-09!! STORT GRATTIS!!!!





Torsdagen drog Ludvika Festen 2009 igång, var ner en sväng då å kikade på E-type men han var ingen höjdare, kikade även förbi på dansbanan haha, där Lars Kristerz uppträdde, där var det däremot ett himla ös! 
 Fredagen åkte jag hem från jobbet och tog en powernap för att sedan dra igång och dricka öl, förfestade i solen nere vid båthusen vid Väsman med Sandra, Robert och Co, för att inte missa semifinalen i U21 så rattade vi in radiokanalen som sände fottbollen, PRIMA, det var en spännande match men slutade tyvärr inge bra för Sverige :( Sen drog vi oss upp på stan till öltälten och alla festglada människor!!
Lördagen slapp man bakfyllan som tur va! Gick ut å la mig i solen å stekte lite och tog några dopp i tjärn. Runt eftermiddagen var det dags att cykla ner på stan med Mamma, Håkan och Adam för att käka lite krubb, blev Selmas där det severades fläskfile med klyftpotatis och svampsås, drack ett glas rött till det med, mycket gott! Vi cyklade vidare till Piren som är ett väldigt mysigt ställe nere vid sjön Väsman, de har en stor uteservering och bar utomhus. Vi satt i solen och tog två bärs och lyssande på den otroligt duktiga trubaduren som skapade underhållning till max!! Cyklade sen hem och gjorde iordning oss för fest och nergång på Ludvika Festen, groggade lite innan och lyssande på musik på altanen hemma och sen begav vi oss ner och jag hade en väldigt trevlig och rolig kväll med Mamma&Håkan, TACK!! Var sånt röjj så jag var hemma i säng vid fem tiden!
Söndagen slapp man oxå bakfyllan, fy fan va skönt det är att slippa den, man får en hel dag att ta vara på istället för att ligga i sängen å må kasst. Jag vakande runt 12 sen vara det bara att hoppa i bikinin och lägga sig å steka i det super varma vädret, så sol å bad och pizza bestod den dagen av, härliga tider!!


  


En liten kille


¤Stort GRATTIS till Ida & Daniel som fått en liten Edvin idag!!!!¤



 Även GRATTIS till Wilma som blivit storasyster!






Vi får se till att ses snart så man får se det lilla underverket!


090619 Bröllop + Midsommar

V. 25

Veckan bestod i som de två senaste veckorna med jobb....jobb....  Gick på stan och käkade lunch med höggravida Ida på Torsdagen, det var kul och träffa dig min vän!! Saknar våra pratstunder! På torsdagskvällen kom min saknade Johan, syrran och jensa hit, vi reste fetaste tältet, åt pizza och förberedde för fredagen :D

Fredagen 19/6, Midsommar 2009, var dagen då Mamma & Håkan blev maka och make, det var med andra ord bröllop i trädgården här runt lunchtid,  familjen och närmaste släkten var bjudna till denna stora högtidsdag. Det skålades i champagne och var ett evigt hurrande. Vädret var något speciellt, just när de skulle vigas bredde sig blå himmel upp mellan molnen och solen strålade igenom, det var svin häftigt att det kom just då eftersom det duggregnat hela förmiddagen, när vi skålat och satt oss till bords då öste det ner regn, det stod verkligen som spön i backen!! Som tur var hade vi ju en mega stort tält med både värme och tak! Det serverades kallskuret på två stora plankor, det var så mycket mat och massa fräscha frukter!! Gött!! Det var även tipspromenad och femkamp  under kvällens gång, mycket roligt tyckte alla såg det ut som!! Kvällen slutade i musik och dans, va rolgit vi hade, Tack för den väldigt härliga dagen/natten! 

Det är verkligen jätte kul att ni gift er!!! Jag är så glad för er skull!!


   
  
  


Det var så fiint bröllop och jag önskar Er (bästa brudparet) all lycka i framtiden!!!!    



Lördagen var inte alls en rolig dag att vakna på, bakfull och jävlig....usch....denna gång var det en jobbig och ihållande bakfylla som vägrade försvinna....så var bara att vänta ut den. På kvällen kvickna vi till och min morbror och hans fru va bjudna hit på grillat. Vi käka mycket god mat och det blev nåt glas rödvin till maten. Sen blev det chips och läsk och mysiga pratstunder med familjen på altanen =)
Söndagen sov vi ut ordentligt och gick på förmiddagen ut för att hjälpas åt att riva tältet som vi använt under fredagen, det var tungt och varmt, men det gick bra bär vi hjälptes åt allihopa. Runt 14-tiden var det dags för sorgliga avsked, Johan, Syster och Jensa skulle åka hem till sitt. Jag visste inte riktigt när jag skulle få träffa Johan, antingen på Lördagen (27/6) i Uppsala då hans pappa skulle ha 60-års fest eller på Torsdagen den 2 juli.....det var jobbigt att jag inte bestämt om jag skulle med till Uppsala eller inte, det var som vanligt ett jobbigt avsked och känslan av att inte vara i din närhet gör ont....

 

RSS 2.0