1:A ADVENT!

Då var det sista dagen på novemember månad 2008..



FÖRSTA ADVENT

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas
att fira få advent.


Efterlysning!!




ALLA håll ögon/öron öppna och kontakta 0736363099 / 0736138840
om ni vet, hört  nånting från JIMMY BÄCKMAN de senaste 2 dygnen.

Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Rikskrim kommer till Ludvika  för att söka efter honom.

Han är 22 år gammal och bor i Ludvika. Sprid det här vidare .


Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Sågs senast på krogen solo i här i stan, Han är nu efterlyst i polisens alla system.

Signalement: * ca 185 cm lång smal kroppsbyggnad

* långt, ljust hår

* Klädsel:blåa stuprörsjeans, svart skinnjacka, nitbälte och Converse-skor


Influensa i Trollis!!

Ja i Trollhättan så spökar nån influensa av något slag...den innebär huvudvärk, halsvärk, yrsel, ont i kroppen och skit förkyld.

Såklart så var det en jobbarkompis till Johan som fick influensan och smittade ner johan som i sin tur smittade ner mig, började känna av i halsen redan i torsdagskväll, sen blev allt värre ...Låg helt däckad i fredagskväll, orkade ingenting, inte ens röra på huvudet för d gjorde så ont...blää...sen vände allt i lördagskväll...som tur va...så nu går d bara mot bättringsvägen...sköönt...har varken tid eller lust att ligga sjuk!!
Som ni förstår så har vi kurerat oss, plöjt filmer, ätit gott, tvättat och varit mest slöa hela helgen lång...men det har varit skönt det med.


Den här veckan har jag skola tis, ons och torsdag, varav det är två seminarier...så det är viktigt att hålla sig på plats då. En ny kurs har startat igång och den har bara engelsk litteratur...puuh...som man ska kämpa sig igenom..det är tungt...men det är bara att kämpa på och se det positivt att man lär sig. Annars så rullar skolan på, nya uppgifter och ny literatur att plöja...men det är tur att det är intressant!! :)

Annars så rullar veckorna på i full fart...tiden går så fort...fattar inte...det är liksom bara en månad kvar till Julafton. Det är ju faktiskt första advent redan nästa söndag juh. Men jag hoppas på mer snö här på västkusten, det är för snålt med det, Tyvärr. Vill ju ha en riktigt viit och mysig jul som det var när man var liten, 

Nu ska jag fortsätta se på Färjan på 5:an...hehe...Trevlig kväll på alla där ute!

 

Karins dag idag!

För det är Karins födelsedag...HURRA HURRA HURRA!!!!!



22 ÅR BLIR MIN TOKA FRÅN ÖREBRO IDAG!!!

GRATTIS TILL DIG MIN VÄN, HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG!!!!

MASSA KRAMAR TILL DIG!!


Hoppas vi ses snart igen!


Damsupé 2008

I lördags gick Damsupén 2008 av stapeln på Kåren, Högskolan Väst!

I fredagskväll så hämtade vi upp min kära Syster å Emilia vid tåget. Vi åkte till Willys å handlade grejjer för att fixa ihop lite tacos. Väl hemma så var det matlagning och nån öl. Vi sjöng singstar och åt gott. Var en mysig fredag med mycket skratt som vanligt med dessa bruttor.
   

Lördagen gick i ett, började med ett besök på Överby där vi shoppade lite, åkte hem för att slappa å kika lite på tv sen runt 14 var det bara att sätta igång med förberedelser inför kvällens arrangemang, vi knäppte vår första iskalla öl och grannen kom över och gjorde en superfin frisyr på mig :) jag blev så nöjd och fick många komplimanger, tack Emma för ett fint jobb med mitt hår!! Sen var musiken igång och makeupen skulle på plats, en till öl och sen var det dags att hoppa i finkläderna. Var på förfest hos en i min klass , Anna, där minglade vi runt och drack lite innan det var dags att gå till Kåren. 
På Kåren väntade välkomstdrink och ett evigt väntande på att dörrarna till salen skulle öppnas. Efter nån timmes väntan så öppnades dörrarna och Damsupén 2008 hade börjat. Rolig och uppskattad underhållning av trevliga pojkar, trerätters middag, sång, goda vänners sällskap och påfyllning på vin hela tiden.... sen var det dags att gå ner en våning och fortsätta festen på dansgolvet och i baren, blev en hel del flytande drycker under kvällen och massa tjåål med folk, kvällen slutade på Donken, mätta å belåtna för att gå hem och sova sött.  
       
KOMMER FLER BILDER.....BARA JAG FÅR DOM!!

Söndagen var seeeg som aldrig förr, hade så ont i huvudet att jag inte orkade göra nåt....bläääää för bakfylla....


TACK bästa syster och Emila för att ni kom och förgyllde min helg!! Underbart! Hoppas ni hade lika kul som jag!!! <3 

Hemma igen efter en omtumlande tågresa...

Såå...då var man hemma i Trollis igen efter allt...det känns sköönt som fasen....det mest underbara är att äntligen få se och vara med min kära sambo!!!



JA,  var ska man börja? Jag har gått klart min praktik nu iallafall, det var den bästa praktikplats jag någosin haft, har lärt mig massa nya saker och blivit inspirerad :) Tack min proffsiga handledare för dessa roliga fyra veckor!!

Klockan 18 ikväll kommer min kära syster å Emilia hit till Trollhättan, vi ska nämligen gå på Damsupé imorgon kväll, detta kommer bli väldigt spännande och roligt!! :) Kommer ett inlägg om detta evangemang sen!

Förra helgen var lugn som sjutton, fredagen blev det idol och dumpas dip m famijen, Lördagen så var det stavgång, resaurangbesök m familjen och Mary å Georg (jag agerade chaffis) sen på kvällen blev det kortspel och tv. Söndagen bestod av stavgång, fix hit å dit sen åkte jag hem till Sandra å fikade och tjålade skit.

I onsdags efter praktiken så var d dags att hoppa på tåget hem till Trollis, det blev en väldigt låång och känslofylld resa, mycket längre än vad som stod på biljetterna, det hela började med att tåget jag åkte med mellan Ludvika-Kristinehamn gick sönder i Hällefors, halva vägen till Kristinehamn, så dom satt in en busstaxi som vi fick åka med till Kristinehamn, vi kom fram precis till tåget som gick vidare till Karlstad, väl framme i K-stad så var det väntetid i timme å 15 minuter, passade på att ringa min kära vän Sofia som alltid är villig å snacka, så den tiden gick fort å fördröja.

Sen var det dags att hoppa på sista tåget mellan K-.stad å Trollis, allt gick fint och flöt på bra tills 1 minut innan vi rullade in i Trollhättan, då tvärnitade tåget och ingen visste vad som skett tills vi fick höra i högtalarna att det skett en olycka. Då tänkte ja att man säkert kört på ett djur av större slag....sen kom högtalaren igång igen som sa att det skett en dödsolycka och att det handlade om en person som tagit livet av sig som legat på rälsen som tåget kört över....och nu började tankar å känslor att svajja och allt kändes så otäckt och hemskt. Det värsta var att jag satt längst bak i sista vagnen å råkade kika ut å där låg liket rakt över rälsen...Jag såg ALLT!!!...det känns jobbigt å skriva om detta och bilderna finns med mig...så svårt...!!
Vi blev stillastående i 2,5 timme innan vi fick tillstånd av räddningsverket att åka vidare. Väl framme så hämtade Johan mig och när vi kommit hem så släppte alla spänningar å känslor och jag började gråta som en tok och mådde allmänt piss....denna kvinna som dog visade sig vara i min ålder ....tankarna å bilden kommer följa med mig ett tag framöver...Hur kan man göra så emot sig själv!? Man måste må väldigt väldigt dåligt och vara väldigt modig för att utföra denna fruktansvärda situation!?  

Ägnar  en tanke till tjejen som gick bort i onsdags kväll kl. 20.58 även fast jag inte kände henne...



Livet kan vara väldigt svårt ibland.....

Halloween 2008!

Nu så...kommer inlägget om Halloween förra helgen :)

På fredagen anlände jag med tåget till Örebro...åkte direkt till systemet å köpte upp förrådet till kvällen, sen åkte jag å syrran hem och fixade ihop bakad potatis till grabbarna...så den kvällen såg vi idol å käkade gott....och jag fick äntligen träffa dig, MIIIN. åhh va underbart d va..!!!.

Lördagen var en ganska så hektiskt dag, ärenden på stan, hämta upp Schofiia som kom med tåget från Uppsala för att fira hallwoeen med oss, KUL! , var på maxi å shoppade å letade grejjer till Helenes utstyrsel ( ja hon ska alltid bestämma sig i sista sekunden) sen var vi på jakt efter en pumpa som vi ville ge Karin...men hitta ingen...fan..
Sen var det bara att åka hem å fixa ihop lite käk som vi skulle ha med oss till festen, så det blev spagettie å köttfärs sås, en klassiker! Sen började det bli ont om tid så till slut hoppade alla i sina fina utstyrslar :) Oj va fina vi blev, så till slut var det Tingeling, ett bi, en pirat, en fånge och ett skelett som sprang för fulla muggar mot tåget som vi för övrigt höll på att missa, på tåget så fick vi underliga blickar och kommentarer, men va gör d, Vi bjöd på det! Va hände sen, ingen perrong?? va fan!? Men d ordnade upp sig som tur va...haha...

Var en snäll själ som hämtade upp oss på stationen å skjutsade oss till husfesten. TACK! Väl framme var vännerna på plats, var så kul att se dom, ni är föör härliga!! I huset festades det hela natten, det var en salig blandning med folk, påven, joker, spindel, karins mamma, hehe..eller!?, tingeling, piraten, skelettet, fången m långt hår, ett bi och en ekonom, haha...eller han kanske inte va utklädd...alla höll sams trots denna saliga blandning...bilder säger mer än tusen ord....
                   

Halloween var den roligaste festen på länge, husfest med massa vänner och en hel del alkohol.... kan det blir bättre!!?Tack för en roligt fest med lekar å trevligt sällskap!!! Se yooo next year!! :)

Söndagen blev det bakis pizza m Martin å Emma ( som numera är husägare)!! Grattis!! Nu ser vi framemot en fest husfest!! :D

Det var även ett jobbigt avsked framåt eftermiddagen, det var så förbannat jobbigt å säga hejdå.......Saknar dig så det gör ont.....!!!

24 ÅR IDAG!


HURRA HURRA HURRA!!!! 

Bästa Erika 24 år!!!



GRATTIS GRATTIS!!!! Hoppas du får en TOPPEN dag min vän!!

Puss å kram på dig
Saknar dig!!




Till alla er som väntar på Halloween inlägget så kommer det läggas ut i helgen :)

.....Vänskap....

Jag har svårt att förstå varför det ofta blir missförstånd och tjafs...jag är väldigt ledsen över att det ska behöva bli så och jag fattar inte varför det blir så...det slutar med att jag mår skit och blir ledsen...jag orkar inte ha det så...

Jag säger detta  till dig direkt från mitt hjärta, det gör ont i mig när det är på det här viset, vill att vi ska va vänner och att allt ska vara bra, tror vi måste prata mer öga mot öga om hur vi känner när vi tycker något är fel...Älskar dig vännen och vill inte att detta ska ta slut här och nu...

I vårat gäng blir det lätt massa skvaller och jag vet inte varför, är det att vi  inte litar på varandra ordentligt eller är vi kvar i det gamla på något vis!? Vi måste inse att vi är vuxna individer nu och hoppas vi kan prata ut som vuxna oxå...detta gäller oss alla!! Något som vi kanske måste börja träna på även fast det kan vara jobbigt ibland...om vi inte pratar med varandra när det är något problem så tror jag att det kommer sluta med skilda vägar...

Med detta inlägg men jag ABSOLUT inget illa, försöker bara dela med mig av mina tankar och hoppas att ni håller med mig lite iallafall.....



Man måste ta vara på sina vänner och visa att man tycker om varandra och ta vara på tiden man har tillsammans.....livet är för kort för att tjafsa....



 "Du vet inte vem som är din vän
       förrän du behöver henne. "


"Ingenting får jorden att verka så rymlig
som att ha vänner på avstånd
de utgör breddgraderna och längdgraderna
."

RSS 2.0