.........

Det hemskaste beskedet på mycket länge......tårarna forsar ner från mina kinder....



.......Fattar inte? Varför just nu?! Finns så mycket frågor och tankar i mitt huvud nu.....


SOV GOTT!!!!!

DU BÄSTA  Moster...





Va rädda om varandra och berätta för människorna i ditt liv hur mycket du tycker om dem....

...en dag kan det vara försent......

HÄRDAT...

Dax att uppdatera här...

Helgen har varit väldigt skoj! :D

I fredags så var jag en sväng till skolan på eftermiddagen och jobbade med en gruppuppgift som vi fått, sen bar det av till After Worken på Swania, maten var helt okej och det var en trevlig stund. Cyklade sen hem till min sambo och kollade på Let´s Dance och myste :D Jag hejjar såklart på Morgan och Helena!

(Lånad av Tv4)

Lördag morgon var det gymmet som var första anhalten, körde 1-timmes styrketräning, var lagom trött efteråt, sköönt!! Följde med Johan en sväng till Överby, han skulle kolla på ny mobil och kolla in priset på Playstation 3, blev inget shoppat för han, men jag svängde in på två affärer och köpte såklart med mig ett plagg ur varje affär, det var ju sån bra rea, 30 spänn för en tröja, det är rena fyndet! Plockade upp min klasspolare Jossan på Överby, åkte hem och började att göra oss iordning för HÄRDAT-Fest (en sittning för alla som läser Hälsopromotion här i Trollhättan), gjorde oss fina, drack en del och sjöng singstar, väldans trevligt, och va fiina ögonskuggor vi hade :D Runt 18.15 var det dags att ge oss ner på stan och möta upp tre tjejer i klassen för att sedan ta sällskap till Kåren. Det var en mycket rolig och trevlig kväll, vi dansade som tokar, shottade och lekte en gummibandslek ( som jag för övrigt var kass i) men blev kanske lite mycket alkoholhaltiga drycker med det är väldigt billigt på Kåren, så va svårt att hålla sig borta från baren!
Lite bilder från kvällen...


 

   
    

Men tack alla Hälsopromotörer som var där, hoppas ni hade lika kul som ja!! :D


 

Behöver jag nämna något om Söndagen.....näeee jag tror inte det....böjar på B slutar på AKIS.


Nu är det ny vecka och nya tag förhoppningsvis... Startar denna vecka med en "ledig" plugg-Måndag och sen ikväll blire rulla köttbullar och gå på Yoga.

Den 2:a som fyller 25...

Jag må hon leva Ja må hon leva Ja må hon leva uti hundrade år....
STORT GRATTIS TILL BÄSTA IDA SOM BLIR
25ÅR IDAG!!!!


Hoppas du får en toppen födelsedag!!
Snart så ses vi! Saknar dig!!
Puss!

GRATTIS BABY <3

Idag fyller min älskling 27ÅR!!


STORT GRATTIS TILL MIIIN SNYGGING!!!


Älskar dig! Kyss!


SNART ska vi käka massa tårta och onyttigheter :D

Januari hittills...

Har ju än så länge bara bloggat klart om Jul&Nyår, känner att jag ligger lite efter med bloggandet men får väl ta och berätta lite om vad som hänt i mitt liv den senaste tiden.

2009 har jag bestämt att det ska bli en sunt år, där jag ska försöka så gott jag kan att äta bra mat och få in träning i min vardag....



Annars så har skolan satt igång, är inne på vårterminen nu :) tiden numera går så förbaskat fort, jag har 1,5 år kvar på min utbildning, helt sjukt, halva vägen är avklarad! :D  
Det jag har hunnit hittills på helgerna i januari är;  varit i Uppsala några dagar efter nyår och umgåtts med Johans familj och haft det bra. Sen åkte vi hem till Trollis igen och började rulla igång vår vardag, skönt med vardag men ändå segt å komma in i den. Helgerna hittills har bestått av goda middagar, sovmorgon, stökat bort julen, slöat en massa, lite fix och filmtittande. Goa helger precis som det ska va!!

Den här veckan har varit en väldigt glad och bra vecka:


1. Fixat en lokal till min 25-års fest!! 
2. Fått en praktikplats som jag verkligen ville ha!! YIPPIE!!
3. Jag och Johan har skrivit in oss på ett träningställe!
4. Hittat en uppsatskompis :P




Har varit i skolan Tis&Onsdag denna vecka, resten av dagarna har gått till att plugga en del, tvättat och suttit i telefon med CSN, Facket, Skolan, Åhlens och HM. Så den lediga tiden har mestadels gått till att ringa runt och fixa massa ärenden, men det är sån befrielse när man utträttat detta, det tar liksom mer tid än vad man tror...
Sen har vi såklart TRÄNAT, 2 pass har vi hunnit med än så länge denna vecka, men igår hade man en djävulsk träningsvärk, det har väl sina positiva saker det med, då vet man att träningen har tagit som den ska, men man går ju däremot runt och ser ut som en gammal kärring när man går, HAHA! Men det känns så bra att ha en ställe och gå till och träna, jag är verkligen pepp alltså, nu ska jag bli piggare och rasa i vikt!! :D

Ikväll blire mys framför Let´s Dance och bara ligga i soffan med mysbyxor och slöa.

Imorrn kl.10 ska vi till en personlig tränare som ska lägga upp individuella träningspass åt oss, ska bli riktigt spännande och kul!! Ska såklart träna ett pass när vi väl är där imorgon. Sen blire kanske Överby en sväng, sen ska jag laga trerätters födelsedagsmiddag åt min söta sambo Johan som fyller år på Måndag. Kommer väl ta sin lilla tid.
 Söndagen blir en städardag, det behövs nu vill jag lova!!



Trevlig helg på alla
!!


 


NYÅR 2008!!

Ja då var det dags att sätta sig ner och få ihop ett inlägg om en av de bästa festerna på mkt mkt länge, nämligen Nyårsfesten!! ojojoj....

På Tisdagsmorgon dagen före nyår så åkte jag och fia till Örebro för att fira nyår där. Våra söta sambos mötte vi upp i Örebro för dom åkte bil från uppsala! När vi kom fram så var det handling av nyårsmiddagen som stod först på listan, så vi begav oss till Ica Maxi för att inhandla allt. Det var en rolig tur på maxi och helene var så till sig så hon glömde handlingslistan i kassler-disken,hehe.
 
Sen blev det systemet och sen Willy´s en sväng och köpa det sista varorna. Man blev rätt så slut efter detta flängande i affärerna och jakt på rödvisnsås...haha alla örebros invånare måste ha köpt rödvinssås till Nyårsafton...haha...men vi fick tag i 4 påsar till slut :D Sen åkte vi och smällde i oss pizza/kebab/falafel tallrik, sen bar det av till Marieberg för att kika på rean och för att hitta något glittrigt eftersom vi skulle ha glittertema på nyårsfesten. Vi hittade lite fynd iallafall! På kvällen blidde det några öl och spela spel, synd att du jobbade syrran, men det är ju så ibland!

Nyårsaftonsmorgon gick jag upp runt 9-tidenoch väckte Johan, vi åkte iväg på en liten nostalgitripp till norr där vi bodde förut och kollade läget, vi passade även på att leta lite efter den jävla rödvinssåsen. Sen när vi kom tillbaka blev det frukost med nybakt bröd! Resten av dagen gick till förberedelser inför festen. Hann även med att springa över en sväng till Carro och hälsa på och se hur hon bodde, trevligt och se dig gumman! :D

 
Gästerna började droppa in mellan 18-19, det bjöds på en "stekar" fördrink och skit goda snittar som Jensa och Lina gjort, mums. Vi hann även med att förtära en hel del alkohol innan vi satte oss till bords. Men det gick bra att fixa en bordsplacering ändå :) Tror alla blev nöjda med den. Väl till bords så serverades varmrätten som var Mozarellakyckling med basilika och potatisgratäng och vitlöksbröd :D och det var såå gott!!! Det var nu som Fia åt sin sista bit av kött innan hennes nyårslöfte skulle träda i kraft. Vid middagen hände en massa roliga saker som jag "lekledaren" hade fixat tillsammans med fia vi lekte en lek som innebar massa roliga/snuskiga utmaningar, väldigt rolig lek, kan jag rekommendera, det blir mycket skratt kan jag lova. Alla hade kul och såg nöjda ut :D
   
   
   
   
  

  

Det blev även massa sånger som sjöngs om och om igen... kvällen var väldigt väldigt rolig och trevlig; massa tjåål, sång ,dans och massa goda vänner runt omkring en, det kan fan inte bli bättre!!Underbart!!
Klockan 23.30 var det dags för alla glada och berusade människor att bege sig mot Örebro slott, där vi skålade och kramade in det nya året och såg på fiiina fyverkerier! Sen bar det av till Norr för att gå på efterfest, men var tog Andréas vägen? Tur att jensa gick tillbaka och letade så vi fick tillbaka vår andreás! På vägen till efterfesten fick  jag ett telefonsamtal där jag fick reda på en väldigt rolig överraksning!!
JAG ÄR SÅ GLAD FÖR ER SKULL; GRATTIS!!!! MAMMA DU ÄR VERKLIGEN VÄRD DETTA!!! PUSS till dig!!


På efterfesten spelades det Gituar Hero på en fet projektorduk, folk  tjålade och var i sina ostadigaste tillstånd, men det var trevligt men vi höll bara på till 3 sen var det dags att åka hem och ta kvälla. Åkte hem till Helene å Jensa med en mkt skum taxikärring, usch, det var den underligaste och mest otrevligste taxiresa jag någonsin har åkt, ett stort ris till den taxichaffisen!!!! Men hittade ju tydligen ett headset bakom gardinerna som jag använde rätt mycket, haha, sjuk jag är!!
 När den cpiga taxichaffisen väl låst upp dörrarna och Helene fläkt ur sig en massa sluddrande otrevligheter så var det dags att gå upp till dom och fyllekäka, det fick bli maten som blev över från nyårsmiddagen. :D Först så hade Jensa fått för sig att sätta tillbaka sovrumsdörren som vi haft som långbord, och gud va jag skratta åt den mannen, det går inte att beskriva hur kul han såg ut och allt han pratade om, hahah fy fan jag dör av skratt när jag tänker på det, hahaha....usch va tokig du är Jensa när du går över och blir Rosa! ;) Sen blev det en nattmiddag där på natten och det var jätte trevligt, där satt man med massa människor man tycker så mycket om och bara har det så roligt :D Och Fia va åt du för nåt.....haha....kött!?? nämen...hahaha....fy fan det var  nog det nya årets första samtalsämne, Fias nyårslöfte höll i 3,5 timme...haha...faaaan va kul du är Fia!!



Nu vill jag bara tacka för den fina, underbara, as roliga och minnesvärda nyårsfesten!!! Är så glad att alla kom och är sååå tacksam för fina vänner!! <3 

Första 25-ÅRINGEN 2009!! (som jag känner)

Här kommer en dag försenat GRATTIS till CAMILLA som fyllt 25 år!!!
Den 6/1-09!!! :D

STORT GRATTIS TILL DIG!!!!



EN BUNT MED KRAMAR TILL DIG!!!


VORE KUL OCH KOMMA NER OCH HÄLSA PÅ DIG!


Juldagen 2008

Jaha....jag tog lite semster från bloggandet ett tag...skönt...har varit ledig och bara varit mestadels!! Gött!

Juldagen iallafall blev det först en sjukt god middag med älgstek och min underbara familj!! :D Sen var det dags åka vidare till Sandra och korka upp vinaren, så vi försfestade hemma hos henne, vi hade det riktigt skoj, bara hon å jag! :) Blev ut gång på Folkan, där vi fann en hel del "kändisar" som vi tjålade massa skit med. Efterfest hos Sandras robert, var kul till en början sen blev jag såå trött, hehe man börjar känna av åldern. 

Tack alla som förgyllde min juldag 2008!! Den kvällen kan sammanfattas i vin, skratt, vänner, gamla flammor, dans och efterfest!! Tänker inte skriva mer om den kvällen utan skickar in några bilder istället...

   

  
ME AND SALA!!

RSS 2.0