Nu är det nära :)

Jaha....nu har jag varit i Uppsala sen i onsdags kväll =) Nice! Skönt och komma bort från ghettot vi bor i, byta miljö för ett tag. Torsdag och Fredag har det blivit en hel del fix inför Thailandsresan,varit på stan och kutat, växlat in pengar, varit till maxi å köpt saker som vi glömt och sen har vi besökt bolaget...det var två fullspäckade dagar med shopping och fix...hann slappa och plugga en del med. Dessa dagar känns som man skulle velat haft fler timmar på dygnet...så man hinner allt, dagarna får ju så fort...bara svischar förbi....

Idag har det varit en slapp dag, gick upp och åt frukost sedan blev det promenix i halkan som är här i Uppsala, sen slappa jag framför tv:n, la över musik till mobilen...sen blev det eftermiddag och snön började yra utanför fönstret och det var dags att åka å  hälsa på min bästa Jon, alltid lika trevligt...gick och tog en fika sen skulle det bli biljard med d sket sig för allt var stängt...så då kom jag på den briljanta idén att vi skulle gå och ta en öl istället :) Trevliga samtalsämnen som vanligt, Roligt! Tack för att du finns!
Sen var det dags att åka hem till Johans päron och äta pizza och dricka rödvin, mmhhhhmmm...trevligt! Så nu ligger man i sängen och jäser och ser på tv...snart är denna dag slut oxå...tiden är galen!

Imorrn ska vi träffa Schofiiia å Adde, ska bli kul, va ett tag sen man såg dom, sen blire att se över packningen en sista gång och en del plugg...kanske nån film med!

Nu ska jag se klart finalen på West end Star!
Natti Natti!

Nu jävlar  är det bara 2 dagar kvar...OJOJ...börjar få resfeber!! :)


RSS 2.0