Det känns bra..

TjolaHopp Därute! Nu är det dags att skriva några rader igen, har blivit sämre på att blogga nu för tiden...tråkigt men så är det..eller så är det så att mitt liv står stilla just nu och inget särskilt händer...så kan det oxå vara juh....


Men iallafall så har jag jobbat måndag morgon och idag, men idag kändes det inge bra på jobbet, jag kände mig stressad och min rygg värkte och allt kändes så fel på nåt vis...tungt arbete är det med...så när jag gick av mitt skift imorse så bestämde jag mig för att sluta där..ja vet har inte jobbat där länge alls...men jag kände så och så blev det, jag är NÖJD med beslutet och det var det rätta...man ska inte behöva ha ett jobb där man känner obehag att gå till...så nu sitter jag och hoppas på nya uppdrag istället...bilar var inte min grej helt enkelt...karl-göra!

Ja vad har hänt mer...har städat av lite idag och tvättat en del kläder så det är fint här när vi kommer tillbaka till Sverige! :) Känns som att vi alltid har något att göra i våran lilla familj..hehe...så om nån är sysslo-lös är ni välkomna hit! D kan vara kul att ha nåt på gång hela tiden men jobbigt oxå på ett vis, man tar det aldrig lugnt..

Imorgon åker vi till Uppsala till Johans päron och bor där till på måndag, ska bli kul å träffa mina "svärföräldrar", var ett tag sen. Vi blir sen skjutsade till Arlanda på därifrån där vi sedan möter upp resten av  my big Family =) Ska bli så najs!! OJoJ...Famlijen Taikon till ThailanD !! Here we come....

6 dagar kvar...det börjar kännas... 


Lördag...

Äntligen en morgon jag sov lite längre är kl halv 8...tack! =) Har blivit en riktigt morgonpigg jävel...som en penisonär..haha..Kl är 10 och jag har redan hunnit äta frulle, sett klart en film som jag somnade ifrån igår...sen har jag vikt tvätt, duktig ja är!

Igår var Jag och Johan på Swania och åt och drack lite vin å öl med Anna och Emma, det var riktigt trevligt, hann med en massa samtalsämnen =)  De träffade johan för första gången de var så nyfikna på vem han va! Men nu har ni träffat han iallafall..NICE! Så fort vi flyttat så ska vi hitta på mer saker! Lovar det!

Jaha...idag ska jag plugga Vygotskij hade jag tänkt mig om jag orkar vill säga..ska va inlämnat på måndag så har några dagar till godo. Ska åka en sväng och handla lite mat, fortsätta rensningen som vi håller på med, vill bli klar med den helst innan vi ska åka till Uppsala på Torsdag! Ikväll blire tacos och film, myspys! Söndag jaa...härliga söndagar så man egetligen inte behöver göra någonting..men jag måste väl plugga åtminstonde... sen blire nog bara slapp....
Nu har det varit lugnt ganska många helger irad....börjar bli bra sugen på fest...det får vi styra upp snart...eller ja när jag kommit hem från Thailand...men kommer ju bli en del fest där så...fy fan va grymt det kommer bli att åka bort!!!
ÅHHHH!!!! 

Vi ses Tjohej!!

9 dagar kvar....SNART är det faktiskt dax...

Grattis min vän...

Ville börja detta inlägg med ett fyrfaldigt leve för en av mina bästa vänner IDA =) GRATTIS PÅ 24-Års dagen!!! Hoppas du får en Toppen dag min vän! Massa pussar å kram till dig!! :)
                                                                                             

Sitter just nu och käkar frukost och bloggar samtidigt, lite tajt med tid..ska till skolan och repetera testledarutbildningen jag gjorde förra året, är alltid bra med repetition!!
För övrigt har det inte hänt så mycket, har pluggat en hel del som jag även kommer göra resten av  veckan. Har fått en dryg inlämningsuppgift igår så lär väl sätta igång med den så jag blir klar nån gång...bläää...så visst har jag att göra, ojoj...
Igår var jag iväg men våran lille prins Caesar och vaccinerade honom som man ska göra en gång om året för att han inte ska få kattsnuva eller kattpest, å det vill vi ju inte!!
Imorrn är jag ledig från skolan, gött... blir lite ärenden, plugg och tvättstuga! trevligt...hehe..

Nu ska jag borsta gaddarna...Ha en bra lill lördag! 
12 dagar kvar....

GRATTIS Johan!! Puss!

Tidig lördagsmorgon jag vet, det är typ storm här nere på västkusten...uschamej...blåser så det visslar i hela lägenheten därför jag är vaken och uppe nu om någon undrar. 

HURRA HURRA!! Idag fyller min kära Johan 26 hela år!! Nu börjar det lika ålder på en gubbe snart ;) 
GRATTIS GRATTIS  till dig!! Hoppas du får en skit bra dag!!!! Massa pussar till dig!!

Ska strax väcka han med fruskost på sängen och sjunga med min ljuva morgonstämma..hehe..kommer bli så vackert. Sen blire middag ikväll som jag ska laga, bli riktigt mumsigt om det blir lika bra som när mamma gör det vill säga! Det blir väl några glas vin med, längtat efter vin faktiskt, johan tycker jag blivit en vin kärring för jag tycker det är så gott!! haha... 

Kanske får rycka ut och extra jobba lite i helgen också...dom ringde från jobbet igår och behövde eventuellt en som hjälpte till i helgen typ  kvällspass...så jag blev ju intresserad på en gång, tänkte bara på extra pengar =) Det var ett rätt lökigt jobb...köra sprillans nya bilar, vem tackar nej till ett sånt uppdrag!?? Inte jag iallafall!! Så vi får se om dom ringer och behöver mig!
Resten av helgen blir det  en del plugg som vanligt, promenix, operation rensing och sen massa slapp!!

Dags att fixa iordning födelsdagsfrukosten nu.

Trevlig helg på er därute....Seee ya..

16
dagar kvar...

lite sleten..

Hoj Hoj!!

Har inte hänt så mycket denna vecka än..går upp 05.00 varje morgon t.o.m imorrn sen är det sovmorgon som gäller Yehoo! Kämpar på jobbet å försöker lära mig alla momenten som ska sitta i ryggraden sen...hehe..men det går framåt! Det ä roliga snubbar på jobbet iallafall, får höra en hel del kill snack :) Intressant!

Imorrn är det förmiddags-föreläsning om stress som gäller. Sen får man åka hem och bara ha Fredag, ska bli så skönt..kommer säkert slockna rätt så tidigt eftersom jag gått upp så förbaskat tidigt i veckan...
Har kikat i beställningkatalogen idag och ska beställa Smirnoff, Parfym, Godiis å Solkräm...blir lite presenter till mig på flygstolen när man kommer på planet. Det är najs! 
Nu börjar man längta riktigt mycket alltså...ojoj..!! Inte så långt kvar nu...!


Ska lägga mig i soffan igen och plugga vidare..har en hel del böcker och plöjja nu..bara och kämpa på!! 

18 dagar kvar... 

Ha en bra kväl!!

en Spännande daG...

Alarmklockan ringde exakt 04.40 imorse och då var det bara att kliva upp med ett leende och kliva i arbetskläderna och ge sig iväg till nya jobbet! Ja det såg ut som natt ute vill jag lova , kolsvart!! På jobbet så fick vi se en säkerhetsfilm och sen montera dörrar på löpande band, Nicee så nu gäller det att bli lite haj på alla Saab- modeller, lite och lära där, kommer säkert bli expert efter detta :) 

Hade sedan en del samtal att ringa och sen bar det av ner på stan för att säga upp lyan vi bor i nu sen va vi in på arbetsförmedligen en sväng, men parkeringsbössan va ju ur funktion så lika bra att skirva en lapp och lägga i vindrutan så man inte får parkeringsböter som vi är expert på att få! HA! Jaja blabla...när vi väl lagt in lappen och Johan slog igen dörren, så....efter ett tag kopplade det....jaa....GISSA?! ...haha....bilnyckeln låg på framsätet och såg ensam ut..vi hade låst in nycklarna!!!...Det vara bara för mig att sätta sig på första bästa buss och åka hem och hämta reservnycklen och sen upp på bussen igen in till stan...fy fan...det måste varit en mening med det som hände. Så nu tänker vi efter nästa gång i slår igen bildörren!

Imorrn ska jag jobba och gå på en förmiddags-föreläsning...sen överby å byta en tröja sen hem å läsa sen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske plocka lite...vi får så...HooJ!

21 dagar kvar....  

Lite Shopping...

TJohooo!!
Igår var en väldigt slapp och onyttig fredagskväll...åt gyros tallrik mums! å godis å såg på tv...sen satt johan på en film som han ville se och jag varnade han att jag va skit trött och skulle inte orka se hela fimen, så mycket riktigt, efter en halvtimme så snarkade jag högt och sov som en stock..haha..jobbigt med fredagar tydligen.

Idag regnar det som sjutton...trodde det var januari nu..hum...skumt...vill ju ha snööö*  jaja det är bara och tänka positivt, inte förstöra humöret pga vädret, det är det inte värt. Bara och dra på sig en luva och gå ut. Har iallafall nyss kommit hem från Öveby (köpcenter) och bibblan, var på bibblan och lämnande lite böcker och hämtade en bok som kommit in, sen drog vi till överby å shoppa =) Det blev en del saker...blir alltid mer än va man tänkt sig..
Nya fynden: en strandklänning till thailand, långärmad vanlig svart tröja, en liten svart kjol, två hårklämmor, ett keno spel till ikväll (hoppas jag vinner),  och sen en skit coool BIKINI ( det va därför jag åkte)  ---->
Ikväll bli det ädelostkyckling och klyftpotatis och sen blir det bara lugnt nån film kanske och kurera sig och slöa som gäller. Skönt det med, men hade hellre gått på "tenta festen" som en i min klass har ikväll...menmen...måste bli frisk, men nästa gång då ska jag med!
Imorrn blire lite rensning i vardagsrummet och plock i lägenheten, promenix och bara god mat och allmänt slött...gött! :) Nu ska jag vika tvätt...

Kolla in den ur söta galningen som bor med oss!!
 Våran prins!!

En bra Dag med stoor längtan.!.

Ja, jag är fortfarande förkyld och känner mig inte helt okej än, ringde vårdcentralen imorse och frågade om smärtan jag känner runt högra revbenet..men det är antagligen en muskelinflammation eller sträckning, så jag var och köpte lite värksalva får se om det hjälper...hoppas!

Nog om det, det har ju hänt andra roliga saker =) var och kollade på två lägeheter igår, en trea som hade för litet kök och kostade en del men låg centralt och var stor. Den andra var en liten mysig tvåa med väldigt låg hyra så vi har diskuterat fram och tillbaka idag och besätmde oss för den lilla mysiga tvåan Yihiiii...va kul..Vi flyttar den 1 april..längtar så! Så skönt att komma bort från det här området ..åhh...!
Känns bra, så alla mina vänner > Nu får ni ta och pallra er hit så har vi grillfest i sommar i nya lyan :) kommer bli grymt!


Om exakt tre timmar så ska jag och Johan ner och vaccinera oss...AHH...livrädd för sprutor, sist  jag tog en spruta va i klass  6 då jag nästan svimmade och fick ligga inne på sjuksysters säng..haha...usch..så vi får hoppas att detta blir bättre. Men det är ju lätt värt ett sticka så man inte får nån konstig sjukdom sen borta i paradiset Thailand!


Nu ska jag läsa igenom inlämmninguppgiften som ska vara klar till imorrn när det är avslutning på en kurs...yeeah

Nedräkning: 25 dagar kvar tills vi drar....underbart!!!

vÄrrE.

När man vaknade upp imorse var det inte bra...tjock som fan i halsen och snorig som bara den och kände mig febrig...men feber hade jag inte som tur var. Men valde att stanna hemma från föreläsningen idag och bara ta d lugnt och kurera mig. Känns bättre nu på kvällskvisten iallafall...men vaknar väl imorrn med samma skit som i morse, men har inte skola förrän på fredag igen så nu kan jag va hemma å ta hand om mig utan att missa saker.
Igår var jag på infomationsmöte för nya extra jobbet jag fått, va där och hämtade kläder och skor sen fick jag mina tider...puh...ska jobba tidig morgon ojämna veckor..06-08 mån- fre...d blir tufft, men ska bli spännande och se hur det kommer gå, blir ju iallafall lite mer pengar i månaden..man får tänka så.

Imorrn ska jag och Johan kolla på en lägenhet, en vindsvåning :) ska bli intressant men har slutat haft förväntningar på lägenheter lika bra att vara nollställd! Den var bara på 51 kvadrat så den är ju liten..vill ju ha en trea helst, man har ju blivit lite bortskämd nu...

Kan för övrigt inte få bort timbaland- apologize ur huvudet...den är ju så bra juh...
Nu ska jag slänga mig i soffan och zappa lite och vänta på Johan.

tjaO!

Erika kul att du ringde igår - Alltid lika kul och prata med dig, du får mig så GLÁ! <3

Krasslig!?

Då var det söndag...och när jag klev upp ur sängen imorse så var det inge roligt, kände mig yr och snorig och helt väck, jag tror jag håller på att bli sjuk...Attans..vill INTE och har absolut inte tid med det just nu...! Så nu är det bara att köpa hem ett kurerings-kitt och börja kurerar sig, Jag ska vinna mot förkylningen!

 

Annars så har helgen varit väldigt lugn och skön, nästan inte gjort ett skit...har varit så trött efter allt flänganden över jul och nyår så det var en perfekt helg för mig =) Har förresten gjort en duktig sak...skrivit klart och skickat in hemtentan som ska va inne idag!? Bra tessa!!
 
Det har kommit massa SNÖ** med under natten Yihiii äntligen så man längtat, men såg på vädret i veckan som kommer att det ska bli plusgrader så den kommer nog inte ligga kvar så länge till...SKIT!
Såhär ser det ut genom mitt fönster
--->    


Imorrn ska jag skippa föreläsningen som handlar om Alkohol...hehe (för jag kan ju allt om det!)...det vet ju dom flesta! Nä ska nämligen på ett infomationsmöte och skriva under kontrakt för mitt nya jobb jag fått som jag inte riktigt vet vad det innebär, så det ska bli riktigt spännande...kl 10 imorgon..får vi se.. så jag återkommer med det..

Sen har det väl inte hänt så mycket mer i mitt hektiska liv...haha...


Ska ställa mig och diska nu sen krypa ner i sängen och läsa lite skolgrejjer....


Vi ses...HOJ! 


Bloggare...

Sådär...då har man skaffat en blogg som alla andra.hehe...

Nu har man gått in 4 hela dagar på det nya året, detta år kommer bli bra hoppas jag! D känns så!
Jul tillbringade jag hemma i Ludvika hemma hos min underbara familj, käkade gott, såg på Kalle Anka, träffade släkten, träffat vänner och festat. Juldagen blev en jädrans resa, ojoj! Sandra och jag på äventyr...haha komme rjag aldrig glömma. Festade till 06 på annandagsmorgon med martin och co i Borlänge. Tack för den underliga men väldigt trevliga festen! Väljer att inte ta upp mer om den kvällen...barnförbjudet!?
  

 Nyår firade Jag och Johan hos min älskade syster å hennes sambo i Örebro, Ni är för bra!! Började kvällen med att laga middag med Johan sen när klockan var runt 22 så var det dags att sätta på sig utstyrseln och gå på fest! var där och snurrade runt och drack *Hajvin. Sen till tolvslaget så var det dags att dra vidare för att skåla och njuta av fyverkeri vid slottet, Underbart!! Lovar det gick bra att skåla in det nya året i en kaffe-plastmugg...superfint :)
Sen var det efterfest på Norr, fy fan vikken härlig fest, haha...tack för alla roliga stunder och tokigheter!! Kom hem kl 05 och det var det värt... Och för er som inte vet ->
*Hajvin- Ett fruktigt student vin som smakar saft och som ger en rejäl effekt...eller hur Karin!?



Den 3/1 var det dags för att dra hemåt till Trollhättan,skönt å komma hem till sin egen säng... 
Seminarie igår och och idag va jag ledig så har fixat en del grejjer och pluggat lite iallafall, hehe.
Öppna nyss en kall öl, Gott! Sen blir det tacos och mys framför tv:n hela kvällen....

Tjao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0