Influensa i Trollis!!

Ja i Trollhättan så spökar nån influensa av något slag...den innebär huvudvärk, halsvärk, yrsel, ont i kroppen och skit förkyld.

Såklart så var det en jobbarkompis till Johan som fick influensan och smittade ner johan som i sin tur smittade ner mig, började känna av i halsen redan i torsdagskväll, sen blev allt värre ...Låg helt däckad i fredagskväll, orkade ingenting, inte ens röra på huvudet för d gjorde så ont...blää...sen vände allt i lördagskväll...som tur va...så nu går d bara mot bättringsvägen...sköönt...har varken tid eller lust att ligga sjuk!!
Som ni förstår så har vi kurerat oss, plöjt filmer, ätit gott, tvättat och varit mest slöa hela helgen lång...men det har varit skönt det med.


Den här veckan har jag skola tis, ons och torsdag, varav det är två seminarier...så det är viktigt att hålla sig på plats då. En ny kurs har startat igång och den har bara engelsk litteratur...puuh...som man ska kämpa sig igenom..det är tungt...men det är bara att kämpa på och se det positivt att man lär sig. Annars så rullar skolan på, nya uppgifter och ny literatur att plöja...men det är tur att det är intressant!! :)

Annars så rullar veckorna på i full fart...tiden går så fort...fattar inte...det är liksom bara en månad kvar till Julafton. Det är ju faktiskt första advent redan nästa söndag juh. Men jag hoppas på mer snö här på västkusten, det är för snålt med det, Tyvärr. Vill ju ha en riktigt viit och mysig jul som det var när man var liten, 

Nu ska jag fortsätta se på Färjan på 5:an...hehe...Trevlig kväll på alla där ute!

 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Krya på dig vännen! låter inge vidare med den där influensan. Jag kan ju ta och skicka ner lite snö härifrån! vi har så det räcker och blir lite över ;) men det smälter väl snart bort säkert. Nä nu måste ja sova,natti natti

2008-11-24 @ 23:16:15
URL: http://zofias.blogg.se/
Postat av: karin

färjan är bäst!

2008-11-26 @ 07:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0