Torsdag och en vecka kvar!

Då var det Torsdag och solen strålar in genom fönstret, det är väl sissådär 22 grader ute i solen :) fan va skönt det är!!

Förra helgen var lugn och skön, slappade, var en sväng till Överby och kikade lite, tvättade, såg på film och det viktigaste av allt, Premiärgrillade för första gången detta år =) Det var underbart, äntligen kan man stå ute på gården i förhoppningsvis solen och knäppa en bärs och slänga på allt i matväg på grillen!! LOVELY!!







Halva vecka 18 har passerat och jag har mesta dels hängt i skolan och börjat arbetet med det som ska sluta i en B-uppsats så smånigom, i slutet av maj. Det är massa jobb som ska göras och allt tar sin lilla tid. Men det är inte bara pest å pina, utan oxå väldigt intrssant och roligt. :) Så uppsatsen kommer vara det jag pysslar med 4 veckor till här framöver. Hoppas allt kommer flyta på bra!



Har nyss kommit in från att ha suttit ute i solen nån timme och läst massa böcker, det är så underbart när man kan sitta ute utan att frysa och man känner att sommaren är på väg in över Sverige!!  Resten av dagen går till att fortsätta läsandet och sen ikväll blir det en timmes bodypump pass, me like!!




*Snart helg!!*

_____________________________________________________________________________________________


Åhhh....Längtar....bara en vecka kvar till Valborg :)
Kommer bli så kul, goda vänner och skojsigheter!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0