...

V.29

Veckan då Johan började sin fyra veckors semester, Me like!! Veckan började med att Syster&Jensa kom förbi på förmiddagen med deras katt Dixie som skulle bo hos oss en hel vecka. De skulle nämligen semestera i Gbg i två dagar och sedan komma till oss och hälsa på resten av dagarna. Tisdagen betämde vi för att gå på Liseberg med dom, så jag å Johan tog bilden till Ggb och mötte upp Helene&Jensa lagom till Liseberg öpnnade. Vädret var soligt och av någon konstig anledning va hela Sverige nästan där just den här dagen! Men det var bara at bita ihop och köa till karusellerna i 30-40 min :S Vi hann åka en del karuseller, se på Karl-Eniar Häckners varieté som var en mycket rolig föreställning, de andra drack öl och jag cola för jag skulle nämligen vara chaffis hem till Troll senare på kvällen. Super trevlig dag!!

        

På onsadag eftermiddag kom Helene&Jensa till Troll och vi bestämde oss för att packa kylväskan med massa öl och bege oss på bilbingo =) Det var en mycket underhållande aktivitet och inte så lätt att spela bingo med några öl i kroppen. Jensa fick ju nästan bingo på första spelet och tutade, för det var väl tre rader på en en hel bricka man skulle ha?! HAHA!!! Tack Helene för att du stod ut med oss och ställde upp och köra!!

Torsdag- Söndag satt FALLENS DAGAR 2009  igång!
Torsdagen
anlände Mamma&Håkan till Troll, vi bjöd dom på middage, Grillad fläskfilé, potatisgratäng, grillsallad, bröd och vin. Det var en riktigt lyckad matlagning och en trevlig kväll här hemma. Vi umgicks och diskuterade massa spännande saker! Familjen!! <3
Fredagen åkte la familia på Midnattssolrallyt i Vedum, var en stekhet dag men coolt och se de gamla bilarna som de körde rally med :) Mikael Persbrandt var ju även med och åkte, vilket gjorde rallty mer instressant :P Sen åkte vi hem för att fixa iordning oss för Fallens dagar och fest!! Lördag och Söndag befann vi oss oxå nere på staden och kika runt och på kvällen blev det fest i öltälten! Blev tyvärr inte så mycket kort tagna dessa dagar men kan bjuda på de få som togs. Söndagen ska jag tillägga att vi var på e.m.d och kikade. De var bättre live än förväntat. Jag å syster drack vinet som fanns kvar från tordagens middag och och sedan dumapde vi våra sambos som ville hem och slappa medans vi drog vidare ut på krogen, det var en väldigt rolig kväll med intressanta samtal med kära lillasyster! Även e.m.d kom till krogen och minglande runt!

   
 

Tack min underbara familj som var med och förgyllde dessa dagar!! Alltid lika kul!!

Kommentarer
Postat av: Camilla Svärd

Åhh, du måste höra av dig om du är i Göteborg nån gång och har tid över för en fika eller en öl. Vore superkul att träffa dig.

Kram Camilla

2009-08-17 @ 19:09:35
URL: http://camillascorner.wordpress.com
Postat av: Anna

Hej,vet du vad det är för åldersgräns i öltältena på fallens dagar? Tack så mycket:)

2010-06-28 @ 18:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0