V.21...

Detta har varit en fullspäckad vecka...

All energi har gått till att få klart B-uppsatsen som numera är KLAR och Inlämnad!!! :D Yiipieee....skönt att den är inlämnad, en sten som släppt från axlarna men nu gäller det bara att fixa opponeringen nu till veckan som kommer och kunna försvara det man skrivit, hoppas det kommer gå bra och att lärarna är snälla! Annars har det varit en kort vecka, uppsatsskrivning Mån-Ons.

Torsdag (Kristiflygares dag) började med att vi var iväg till ica och handlade lite för att sen åka hem och stor röjja i en stor garderob vi har, där det den senaste tiden har slängts in saker hur som helst så man till slut inte kunnat gått in där, vi tog beslut om att slänga en hel del saker (SKÖNT!) och nu kan man äntligen se golvet där inne!
Även fanns det ett födelsedagsbarn denna dag! 
**GRATTIS TILL ADAM SOM FYLLDE 21ÅR!!!!**
Framåt kvällningen delade jag och Johan på en pizza, mums, för att sedan slänga sig in i duschen och göra sig iordning för öl och bowling på Buddy´s med grannen Jonas och co. Gick inget vidare på bowlingen för mig...hum...kanske drack för lite öl?!....eller så berodde det på alla disco lampor man fick i ögat, HAHA. Sen bar det vidare till Bishops där vi drack mer öl och tjåålade skit. Det var en trevlig kväll!!
 


Fredagen började med en sovmorgon sen bar det iväg för att fixa masssa ärenden på stan osv. Blev en hel del slapp framför tv:n oxå. På kvällen bar det av till Vänersborg för att gå på bio, En natt på museet 2, såg vi, den var såklart inte lika bra som 1:an men den var helt okej! Efter bion åkte vi hem och kikade på en till film...


Lördagen var väldigt lugn och skön, en välförtjänt sovmorgon till 10, sen massa små fix och slöhet. Åkte iväg en sväng til Överby och gick å kika lite på Coop, men hittade inte det vi var ute efter. Framåt sena eftermiddagen tände vi grillen ute i den fina vädret och sen åt vi lagom till Robinson. Efter det glodde vi på en filmen som visades på 4:an, Stranger than fiction med Will Ferrell, det var till en början en lite knepig men vände efter någon timme och blev en riktigt bra!

Söndag, alltså idag är en mulen dag än så länge, även idag tog vi sovmorgon,  har hittills sett lite på tv och ätit frukost, tappade sen upp ett varmt och härligt skumbad och hade lite eget spa här hemma, sånt man behöver ibland, lite egen tid och avslappning, hur gött som helst!  Mer idag ska vi åka en sväng till Överby, ska köpa mig en platttång för mina födelsedagspengar jag fick när jag senast fyllde. Eventuellt att det blir röjjning av Johans garderob, det blir inte kul, han samlar fan på allt! Ikväll blir att laga lite kycklinggryta och se söndagsfilmen på 3:an kl.21.00 Click med Adam Sandler, får se vad det är för nåt. Väntar för övrigt på ett samtal idag....





Jag har fått låten "Svennebanan" på hjärnan....haha....ur sköön låt!






 ¤ Håller tummarna sten hårt nu....hoppa hoppas!!..... ¤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0